REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus meras Artūras Zuokas, atrodo, jau pasijuto sėdintis ne tvirtoje vadovo kėdėje, o ant parako statinės, nors sostinei diriguoja dar tik porą mėnesių.

REKLAMA
REKLAMA

A.Zuoką ėmė atvirai šantažuoti Darbo partijos lyderis europarlamentaras Viktoras Uspaskichas. Jis grasina pasitraukti iš dabartinės valdančiosios koalicijos „4+" ir persimesti į opozicijos pusę.

REKLAMA

Tokio spaudimo V.Uspaskichas griebėsi norėdamas išsireikalauti kuo daugiau postų administracijoje ir savivaldybės įmonių vadovybėje.

Pajutę galimos valdžios kvapą, su „darbiečiais" puolė flirtuoti opozicijoje atsidūrę konservatoriai.

Spėjimai, kad aštuoni „darbiečiai" naudosis savo turimais vadinamaisiais auksiniais balsais taryboje, ėmė pildytis – V.Uspaskichas griausmingai paskelbė, jog „darbiečiai" rengiasi palikti valdančiąją koaliciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, grasinimus europarlamentaras apipynė diplomatinėmis vingrybėmis – esą pirmiausia į jį kreipėsi ir apie tokius ketinimus pranešė partijos frakcija sostinės taryboje.

Dauguma sostinės politikų vakar neabejojo, kad V.Uspaskichas kol kas rimtai neketina palikti A.Zuoko stovyklos, o viešų grasinimų griebėsi tikėdamasis nuolaidų vykstančiose valdžios dalybose, rašo „Lietuvos rytas."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų