REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„MGM“ ir „Sony Pictures Entertainment“ pagaliau nudžiugino Džeimso Bondo gerbėjus ir paskelbė, kad naujausias filmas apie superagentą 007 kino teatruose pasirodys jau kitų metų pabaigoje. 2012-ųjų spalio 26 dieną premjera įvyks D. Britanijoje ir Airijoje, lapkričio 9-ąją  - JAV, o Lietuvoje naujausių jo nuotykių sulauksime lapkričio 2 dieną. Dar neskelbiamas oficialus filmo pavadinimas, kol kas kūrėjai jį vadina „Bond 23".

REKLAMA
REKLAMA

Naujausioje Bondiados dalyje vėl vaidins Danielis Craigas, veiksmo filmą režisuoja Samas Mendesas (“Amerikos grožybės“). Internete jau kurį laiką spėliojama, kas vaidins agento priešą. Anksčiau sklido kalbos, jog šis vaidmuo siūlytas Ralphui Fiennesui, Kevinui Spacey (jį netrukus pamatysime komedijoje „Kaip atsikratyti boso?“), Javierui Bardemui ir net Anthony Hopkinsui. Jau patvirtinta, kad „M“ toliau vaidins Judi Dench.

REKLAMA

Pirmasis filmas apie slaptąjį agentą „Daktaras Ne“ pasirodė dar 1962-aisiais. Tuomet superherojų vaidino Seanas Connery. Vėliau agento vaidmuo atiteko George Lazenby (1969), 1973-iaisiais – Rogeriui Moore'ui, 1987 – Timothy Daltonui, 1995 – Pierce Brosnanui, o 2006-aisiais – D. Craigui. Kitais metais kino teatruose pasirodysiantis filmas bus jau 23-ioji Bondiados dalis.

Džeimsas Bondas yra Britanijos slaptosios tarnybos, dar vadinamos MI6, agentas. Visi Bondianos filmai turi bendrų bruožų: pavyzdžiui, be paties Bondo, veikia kiti nuolatiniai personažai - slaptosios tarnybos viršininkė M, sekretorė panelė Monipeni, taip pat "Bondo mergina", kiekviename filme vaidinama vis kitos seksualios aktorės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų