REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos televizijos korporacija BBC parduoda savo istorinio televizijos centro pastatą vakarų Londone. Patalpas žurnalistai turi palikti iki 2015 metų, skelbia Britanijos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

BBC studija su 5 tūkst. televizijos centro darbuotojų iki 2015 metų persikraustys į naują pastatą Selforde prie Mančesterio, o dalis darbuotojų įsikurs atnaujintame televizijos centre „Broadcasting House“ centrinėje Londono dalyje.

REKLAMA

BBC svarsto galimybę tiek parduoti pastatą, tiek ir kitus galimus variantus. Pastatas gali būti parduotas nekilnojamojo turto plėtra užsiimantiems asmenims, o BBC dalį patalpų nuomotų įvairiems projektams. Taip pat svarstoma galimybė su investuotojais įkurti bendrą įmonę. Tada BBC ir toliau naudotų dalį studijų, būtų išsaugota galimybė žmonėms lankytis televizijos centre.

Pastatu susidomėję investuotojai paraiškas turėtų teikti iki liepos 1 d. Vėliau korporacija ketina atrinkti kelis potencialius pirkėjus.

Naujas BBC pastatas jau beveik baigtas. Nors iš tiesų tai buvo pirmasis Jungtinėje Karalystėje televizijos centras. „Broadcasting House“ buvo pastatytas 1932 metais, tačiau pastaruosius septynerius metus čia buvo atliekama plataus masto remontas ir plėtra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų