REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Apple" JAV rinkai pateikė naują „iPhone 4" išmaniojo telefono modelį,  „nepririštą" prie mobiliojo ryšio operatoriaus tinklo, pranešė „Slashgear.com".

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad amerikiečiai gali pasirinkti keturias  tokio telefono modifikacijas – juodos arba baltos spalvos korpusu ir su 16 arba 32 GB vidinės atminties.  „iPhone 4" su 16 GB atminties kainuoja maždaug 650, o su 32 GB – 750 JAV dolerių.

REKLAMA

Tokie pat telefonai, tačiau su anksčiau privaloma mobiliojo ryšio operatorės „AT&T" 2 metų paslaugų teikimo sutartimi kainavo 200 ir 300 dolerių. Dabar „nepririštus" „iPhone 4" galima naudoti be mobiliojo ryšio paslaugų sutarties.

Taip pat pranešama, kad „Apple" pradėjo baigiamąjį naujos kartos „iPhone" modelio testavimo etapą, kuris, šaltinių teigimu, vadinsis ne „iPhone 5", kaip buvo manoma, o „iPhone 4S". Taip esą nuspręsta dėl to, jog būsimajame telefone bus tik kosmetiniai  „iPhone 4" paketimai, jis greičiausiai negalės veikti LTE ryšio tinkluose. Tarp  svarbiausių šio modelio savybių minimas 2 branduolių procesorius A5 ir pagerintos kokybės vaizdo kameros.

Manoma, kad „iPhone 4S" bus pateiktas rinkai  rugsėjo mėnesį, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų