REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinio tinklo „Facebook" auditorijos augimas staiga sumažėjo: jau antrą mėnesį iš eilės fiksuojama neigiama vartotojų skaičiaus dinamika, pranešė „InsideFacebook.com".

REKLAMA
REKLAMA

2011 m. balandžio mėnesį „Facebook"  sulaukė 13,9 mln. naujų vartotojų, o gegužės mėnesį - 11,8 mln. Šie rodikliai yra žymiai mažesni už ankstesniuosius: kas mėnesį „Facebook" sulaukdavo apie 20 mln. naujų savo tinklo narių, sakoma pranešime.

REKLAMA

Statistiniai duomenys liudija, kad domėjimasis „Facebook" sumažėjo JAV, Kanadoje, D. Britanijoje, Norvegijoje, Rusijoje. Iš „Facebook" pasitraukė apie 6 mln. amerikiečių, iš Rusijos maždaug 100 tūkstančių vartotojų.

„InsideFacebook.com" pabrėžia, kad staigus auditorijos augimo sumažėjimas paprastai fiksuojamas tada, kai socialinio tinklo nariais tampa apie 50 proc. konkrečios šalies interneto vartotojų. Auditorijos plėtrą galima kompensuoti skverbiantis į kitus pasaulio regionus. Pavyzdžiui, gegužės ir birželio mėnesiais „Facebook" vartotojų skaičius labiausiai augo Meksikoje, Brazilijoje, Indonezijoje ir Indijoje.

„Facebook" yra didžiausias  pasaulyje interneto socialinis tinklas. Šių metų birželio pradžioje jame buvo apie 687 mln. aktyvių vartotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų