REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė išleidžianti naujausią aukštos kokybės universalų teleobjektyvą su artinimo galimybe „EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II“. Tai – kompaktiškas ir įperkamas objektyvas, pasižymintis didele galia ir aukšta vaizdo kokybe, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl kintamo židinio nuotolio diapazono naujasis objektyvas leidžia fotografuoti tiek arti, tiek toli esančius įvairiausius objektus. Akimirkos įamžinamos su įspūdingiausiomis detalėmis, kad ir kas būtų fotografuojama laukinėje gamtoje,  sporto renginyje ar bet kokioje kitoje aplinkoje. Dėl šių priežasčių prietaisas puikiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems fotografams, nekeičiantiems objektyvo skirtingose aplinkose ir todėl reikalaujantiems lankstaus jo darbo diapazono.

REKLAMA

„EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II“ bus galima įsigyti atskirai ir kaip dalį dviejų objektyvų rinkinio, kuriame yra ir neseniai išleistą „EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II“ su EOS 550D, EOS 600D ir EOS 60D korpusais. Pasak „Canon“ atstovų, tai puikus pasiūlymas fotografams, norintiems turėti visą fotografavimo sistemą viename rinkinyje.

Pranešama, kad „Canon“ keturių žingsnelių vaizdo stabilizatorius išsprendžia vaizdo išsiliejimo dėl prasto apšvietimo ir fotografavimo laikant fotoaparatą rankose problemą, o pridedamas ypač žemos dispersijos objektyvo elementas ir „Super Spectra“ danga užtikrina ryškius, kontrastingus ir neblizgius vaizdus.

Naująjį „EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II“ bus galima įsigyti nuo 2011 m. liepos, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų