REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ rudenį TV3 eteryje pradės jau trečiąjį sezoną. Jau skelbta, kad naująjį sezoną ant parketo išvysime Lietuvos dainininką Deivį Norvilą, kuris šoks su šokėja Katerina Voropaj. Pernai kartu su Donatu Montvydu ji laimėjo šiame projekte.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Deiviui, kuris šiandien (birželio 13 dieną) švenčia gimtadienį, šiame projekte teks konkuruoti ne tik su „Yvos“ lydere Kristina Ivanova, verslininke Danguole Stachura, „Mis Lietuva 1996“ ir „Didžiųjų pokyčių“ vedėja Daiva Anužyte-Kaziulaitiene, Latvijos žvaigžde dainininku Lauriu Reinikiu, dainininke ir serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigžde Vaida Genyte, „Chorų karų“ finalininku Justu Lapatinsku, o ir su savo sūnaus motina ir mylimąja Renata Voitechovskaja.

REKLAMA

„Šokti – mano vaikystės svajonė. Ilgą laiką lankiau meninę gimnastiką, o kai sulaukiau dvylikos, mama, mano pačios prašymu, nuvedė į sportinių šokių studiją. Tomet išgirdau skaudų verdiktą – tu jau per sena! – vaikystės prisiminimais dalijasi R. Voitechovskaja. – „Šok su manimi“ man kaip svajonės išsipildymas. Ir dar tai, kad einu šokti su Deiviu! Apie konkurenciją net nekalbame, tiesiog einame gerai papramogauti šokio ritmu.“

REKLAMA
REKLAMA

„Šok su manimi“ projekte, kuris šiemet dedikuotas meilei, Renata šoks su šokėju Vytautu Mackoniu. Pirmajame „Šok su manimi“ projekte V. Mackonis šoko su verslininke Inga Krukauskiene, antrajame sezone turėjo pasirodyti su verslininke Asta Valentaite, tačiau ši jį iškeitė į šokėją Andrių Kandelį.

„Su Vytautu jau pradėjome repetuoti, o Deivis su Katerina šokti pradės kiek vėliau – jam koncertų karštymetis“, – sako Renata, kuri drauge su savo partneriu ir kitomis trimis „Šok su manimi“ poromis bus pristatyta jau birželio 22 dieną „Šok su manimi“ terasoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Specialūs TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių pristatymo vakarai vasaros šokių terasoje vyks birželio 22 ir 29 dienomis, liepos 13 ir 27 dienomis bei rupjūčio 17 dieną. Kitais trečiadieniais šokių mokys klubo „Šokiai.lt“ profesionalai – prestižinių tarptautinių šokių varžybų finalininkai ir prizininkai.

Rugpjūčio 17 dieną 19.00 val. įvyks didysis projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono atidarymo vakaras, kuriame pirmąkart sustiks visi projekto dalyviai, o rugpjūčio 29 dieną projekto poros prisistatys ir TV3 televizijos žiūrovams naujojo televizijos sezono pristatymo šou.

„Šok su manimi“ lauko terasa – trečiadieniais 19.00 val. „Forum Palace"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų