REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį ketvirtadienį, birželio 16 dieną, 20.00 val. laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuosime garsiausius dainininko Egidijaus Dragūno-Selo nusižengimus ir akibrokštus.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio pradžioje per Kaune vykusią baikerių šventę „Bike Show Millenium 2011“ Selas sukėlė baisų skandalą. Apsvaigęs jis scenoje keikėsi, mėtė mikrofoną į žiūrovus, o gimtąją šalį – Lietuvą išdrįso ant trijų rusiškų raidžių pasiųsti.

REKLAMA

„O mama, ką aš padariau!“ – tokius žodžius po skandalo dainininkas ištarė savo geram draugui baikeriui.

Šis, naujausias, bet tikėtina – ne paskutinis Selo akibrokštas „Nuodėmių dešimtuko“ kūrybinę grupę privertė prisiminti didžiausias dainininko nuodėmes.

Besikartojantis vairavimas išgėrus, dėl ko dainininkui buvo atimtos teisės. Konfliktai su garsiais Lietuvos žmonėmis, kurie baigiasi įvairiai – tai stiklinės sviedimu į ekscentriškosios advokatės Svetlanos Proninos veidą, tai šampano butelio tvojimu verslininkui Kęstučiui Verslovui per galvą. Muštynės su policijos pareigūnais ir nepadorių gestų rodymai, dėl kurių vėl teko susimokėti didžiules baudas.

REKLAMA
REKLAMA

„Siūlau steigti Selo gelbėjimo komitetą su Jurijumi Smoriginu ir manimi priešakyje. Įsteigtume ir fondą, kur žmonės galėtų aukoti lėšas, kad Selas būtų išgelbėtas, o kartu būtų išgelbėta ir visa Lietuva“, – vienintelę išeitį reabilituoti atlikėjui mato prodiuseris Nerijus Pečiūra.

Laidos kūrybinė grupė pakalbinti E. Dragūno nuvyko net į Kėdainius, kur vyko naujausias jo koncertas. Ar pavyko žurnalistams gauti išskirtinį Selo interviu?

Laidos žiūrovams bus priminti ir kitų garsių žmonių akibrokštai. Tarp jų – Edmundo Kučinsko viešas žurnalistės pasiuntimas „ant trijų raidžių“ bei Arūno Valinsko „Velniop“, skirtas etikos sargui Algimantui Salamakinui.

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadienį, birželio 16-ąją, 20.00 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų