REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai, ką matote iliustracijose, vadinasi „Volkswagen Aqua“. Tiesa, ši transporto priemonė turi labai nedaug ką bendro su „Volkswagen“ ir automobiliais išvis.

REKLAMA
REKLAMA

Ši transporto priemonė – tai vienas iš konkurso „China Car Award“ lauretų, kurį sukūrė 21 metų amžiaus Čihua universiteto absolventė. Tai tiesiog improvizacija Kinijai skirto visureigio tema. Kinijos studentės atskaitos taškas buvo mintis, kad įprastas automobilis su ratai niekaip negali vadintis visureigiu, todėl ji dviračio neišrasdinėjo, o į stilingą „Volkswagen“ rūbą įvilko net ir Lietuvos medžiotojų ar pasieniečių mėgtamų gliserių ant oro pagalvės techninę koncepciją. Taip gavosi „automobilis“, galintis važiuoti ne tik sausuma, bet ir vandeniu.

REKLAMA

Brutalokas gliseris stilingame „Volkswagen“ drabužyje – tai ne pats svarbiausias sprendimas. Svarbiausia čia, kad transporto priemonė neteršia aplinkos, nes pagal kinų stilistės viziją čia turėtų būti naudojami kuro elementai. O tai tikrai svarbu, nes gliseriai ant oro pagalvių apetitu paprastai nesiskundžia.

VW Aqua2 (nuotr. Gamintojo) (nuotr. gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų