REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Daimler“ koncerno atstovai oficialiai patvirtino, kad iki liepos mėnesio 1 dienos paaiškės prabangios „Maybach“ markės likimas. Gali būti, kad „Maybach“ vėl taps automobilių istorijos dalimi.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu šaltiniai iš „Daimler“ tvirtina, kad koncernas vis dar neapsisprendžia, kokį  sprendimą pasirinkti. O tai būtų „Maybach“ markės likvidavimas, arba, naujas „biudžetinis“ modelis, kuris būtų kuriamas kartu „Aston Martin“

REKLAMA

Vokiečių „Daimler AG“ ir britų ikonos „Aston Martin“ investuotojai tyliai derėjosi dar praėjusių metų pabaigoje. Kaip pranešė „Financial Times“, kompanijų atstovai nagrinėjo bendradarbiavimo galimybę.

Šis bendradarbiavimas būtų naudingas abiems pusėms. „Daimler AG“ tikisi, kad britų patirtis gaminant aristokratiškus automobilius padės taisant prastus „Maybach“ reikalus. Dar žiemą laikraštis „Auto Zeitung“ teigė, kad britai vokiečiams jau parodė naujos kartos „Maybach“ projektą. Manoma, kad šis projektas dėl britų „know-how“ leistų sumažinti „Maybach“ kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Būta ir dar vienos gelbėjimosi idėjos – gaminti „kompaktišką“ „Maybach“ naudojant „Mercedes-Benz“ platformą ir improvizuojant keturių durų kupe kėbulo tema. Pasaulio automobilių žurnalistų bendruomenė šį „Maybach“ projektą jau pakrikštijo „Super CLS“ vardu.

Tačiau visa tai tik užuominos ir spėlionės. Kaip viskas bus iš tikro pamatysime jau liepos pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų