REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šios dienos visas Lietuvos pašto naujienas bus galima sužinoti ir apsilankius socialiniame tinkle „Facebook“, pranešė AB Lietuvos paštas. Profilio draugai ne tik pirmieji sužinos apie bendrovės naujus produktus, akcijas, bet ir galės sudalyvauti įvairiuose žaidimuose bei laimėti naudingų prizų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuolaikinis pasaulis labai sparčiai keičiasi, bendravimas persikelia į naujas erdves – socialinius tinklus. Norėdami būti arčiau savo klientų, nusprendėme pakviesti juos draugauti elektroninėje erdvėje. Savo draugams „Facebook“ esame paruošę ypatingų staigmenų, įvairių žaidimų bei prizų, kurių niekur kitur nebus galima laimėti“, – bendrovės pranešime cituojama Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė – Lalienė.

Pasak įmonės atstovų, kartu su vasara startuojantis Lietuvos pašto profilis „Facebook“ pulsuos atostogų nuotaika. Socialiniame tinkle visą vasarą bus skelbiama informacija, kuri bus naudinga atostogaujant, pavyzdžiui, kaip teisingai adresuoti atvirlaiškius, kaip užsisakyti korespondencijos bei prenumeratos peradresavimo paslaugą, kuriuose pašto skyriuose galima įsigyti tarptautinių autobusų bilietų ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų