REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos veterinarai atliko operaciją katinui vardu Spaikas (Spyke), kuriam į galvą buvo paleista arbaleto strėlė, skelbia naujienų kanalas „Sky News“. Strėlė persmeigė katinui galvą, tačiau jis buvo sąmoningas, kol prieš chirurginę procedūrą jam buvo suleista migdomųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Spaiko šeimininkų teigimu, jie pakraupo pamatę savo augintinį, grįžusį namo po pasivaikščiojimo lauke. Kas sužalojo katiną, kol kas nežinoma. Vietos policija ieško kaltininkų. „Tiesiog stebėtina, kad strėlė neužkabino gyvybiškai svarbiu organų ir katinas liko gyvas“, – džiaugiasi katino šeimininkai.

REKLAMA

Spaikui pagalbą suteikę veterinarai prisipažįsta, kad šis įvykis juos taip pat šokiravo. Kaip tvirtina keturias valandas operavusi veterinarė Sara Roberts (Sarah Roberts), šį katiną galima vadinti laimės kūdikiu. Šiuo metu jis atsigauna po operacijos.

Verta paminėti, kad neseniai amerikiečių veterinarai irgi atliko panašią operaciją. Tik buvo operuotas žąsinas, kuriam strėlė pervėrė krūtinę. Paukštis ištvėrė operaciją, o vėliau buvo nusiųstas reabilitacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų