REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bahreino Didžiojo Prizo organizatoriai susitaikė su tuo, kad šiais metais čia lenktynių nebus – iš pradžių sutrukdė politinė krizė, po to komandų pozicija, kurios norėjo išvengti galimų logistikos, rėmėjų problemų ir kad sezonas stipriai užsitęs.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį naktį organizatoriai paskelbė pranešimą, kuriame išreiškė viltį, kad lenktynės sugrįš 2012 metais.

REKLAMA

„Mes džiaugėmės Tarptautinės tarybos sprendimu, kuri paskelbė, jog lenktynės vyks spalio 30 dieną, bet greitai tapo aišku, kad tai padaryti neįmanoma, ir mes gerbiame tokią poziciją.

Bahreinas visada norėjo gerinti „Formulės-1“ įvaizdį Artimuose Rytuose. Etapų rengimas mūsų šalyje suteikė mums unikalios patirties, bet mes nenorime rengti lenktynių, kurios prailgins sezoną ir gali sukelti problemų lenktynininkams, komandoms ir sirgaliams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbu, kad mūsų pozicija liktų konstruktyvi, todėl sporto interesais mes nesistengiame bet kokia kaina šiais metais surengti etapo. Mes tikimės sutikti komandas, lenktynininkus ir sirgalius kitais metais ir norime padėkoti visiems mūsų šalininkas, tarp kurių ir autodromo personalui, savanoriams, rėmėjams, privačioms firmoms ir žiūrovams, nors žinome, kad toks sprendimas juos nuvils.

Labiausiai norime padėkoti FIA, FOM, Bahreino federacijai ir Formulės 1 komandoms už palaikymą ir supratingumą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų