REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje, Kirovo mieste kilo skandalas po to, kai sutrikusio intelekto vaikų darželio „Polianka“ psichologė į internetą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame ji aprodo savo darbo vietą draugui.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų Anna pasakoja jaunuoliui, kur vaikų darželio teritorijoje geriausia užsiimti seksu, mergina keikiasi, vadinama vaikus „debilais“ ir negražiai atsiliepia apie kolegas.  Po to, kai vaizdo įrašą pamatė vaikų tėvai ir vaikų darželio darbuotojai, Anna buvo priversta išeiti iš darbo.

REKLAMA

Laikraštis „Komsomolskaja pravda“ išsiaiškino, kad psichologė nesiruošė įkelinėti 11 minučių vaizdo įrašo bendrai visų apžiūrai socialiniame tinkle. Ji norėjo, kad tik siauras draugų ratas pamatytų filmuotą medžiagą, tačiau dėl nustatymų klaidos, vaizdo įrašas tapo prieinamas visiems.

Vaizdo įraše mergina darželio vedėją vadina „kvaila“ ir kaltina ja stalo vagyste, kurį, neva, išsivežė į sodybą. Medicinos seselę Anna vadina „stora“ ir „ligota“ ir t.t.

Po šio skandalo darželio vedėja pakvietė Anną į rimtą pokalbį, kurio metu mergina atsiprašė darbuotojų už „nekorektišką elgesį“ ir pasakė, kad tai buvo „pokštas“, „jaunatviška išdaiga“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų