REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė HP pranešė įsigijusi kompanija „Printelligent“, teikiančią centralizuotai valdomo spausdinimo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA

HP atstovų teigimu, „Printelligent“ su savo infrastruktūra, programine įranga ir kvalifikuotais specialistais įsiliejusi į glaudžius santykius su partneriais, patirtį ir didelę paslaugų, sprendimų bazę turinčią HP sustiprins HP pirmaujančias pozicijas valdomo spausdinimo paslaugų rinkoje. Savo ruožtu šis įsigijimas padės ir HP partneriams sustiprinti santykius su klientais, atrasti naujų pajamų šaltinių.

REKLAMA

Pasak IDC vaizdavimo ir spausdinimo, dokumentų sprendimų bei SVV grupės viceprezidentės ir generalinės direktorės Angele Boyd, pasauliniu mastu didžiausios galimybės valdomo spausdinimo paslaugoms atsiveria vidutinio dydžio įmonių (turinčiose 100-499 ir 500-999 darbuotojų) segmente, kuris, kaip tikimasi, artimiausiu penkerių metų laikotarpiu augs vidutiniškai po 14-23 proc. per metus.

„Printelligent“ per 23 metus sukūrė pirmaujančius rinkoje valdomo spausdinimo pasiūlymus, – sakė „Printelligent“ vykdantysis direktorius Robas Wellmanas. – Su HP jėga šie pasiūlymai ir toliau augs, o partneriai pateiks lygių neturinčius sprengimus, padėsiančius klientams geriau valdyti savo spausdinimo ūkius“.

Užbaigus įsigijimo sandorį, „Printelligent“ bus integruota į HP vaizdavimo ir spausdinimo grupės „LaserJet“ ir korporacinių sprendimų padalinį, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų