REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabaus vokalo savininkę Baibą Skurstenę į pergalę LNK projekte „Kviečiu šokti“ ves pirmojo šou sezono  nugalėtojas Vadimas Šuško.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagaliau man pasisekė su partneriu, – džiaugiasi LNK „Žvaigždžių duetuose“ išpopuliarėjusi Baiba. – Mes labai gerai sutariame su Vadimu. Mano tikslas – gerai pasirodyti. Televizijos projektai yra laimės dalykas, todėl apie pirmas vietas anksti kalbėti. Juolab, kad lietuviai nelabai manęs myli“.

REKLAMA

Baiba, būdama šešerių, lankė sportinius šokius, tiesa, vos keletą mėnesių. Vadimą labiausiai nustebino tai, kad ji puikiai atsiminė šokių žingsnelius.

„Baibos atmintis – fenomenali. Man rodo, kad blogai, jog ji kažkada metė šokius, nes šokti ko gero yra vienas jos pašaukimų“, – komplimentų partnerei negailėjo Vadimas.

Dėl šokių Baiba pasiruošusi daug kam – pavyzdžiui, dabar ji pradėjo lankyti gimnastikos pamokas ir užsimojo vėl lengvai padaryti špagatą.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš perfekcionistė. Nenoriu išeiti į šokių aikštelę prastos formos. Kol kas man tobulai neišeina ir aš Vadimui vis kartoju: „Man neišeis“. O jis grasina man užklijuoti burną“, – juokiasi dainininkė, prieš dešimt metų dirbusi aerobikos trenere.

Šokių žingsnelių ji nepamiršo ir atostogaudama. Neseniai dainininkė grįžo iš kelionių po Turkiją ir Graikijos salas. „Ant denio vis bandydavau sukinius. Man jie sunkiai sekasi, todėl vis treniruojuosi“, – šypsojosi dainininkė.  Daug draugų Turkijoje turinti Baiba šįsyk pamatė kitokią Turkiją, ilsėdamasi jogų pamėgtose stovyklose sunkiai prieinamuose paplūdimiuose prie Fetijos. Dainininkė taip pat keliavo kruiziniu laivu po Mykonos, Santorini ir Rodo salas. Netrukus Baiba vėl paliks trumpam šokių treniruotes su Vadimu, nes jos laukia koncertas lietuvių pamėgtoje Antalijoje.

„Man draugai turkai sako, kad būtinai turiu pakliūti į finalą. Jei pateksiu, sakė atskris į Lietuvą manęs palaikyti“, – sako Baiba.

Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško šokių projekte „Kviečiu šokti“ – nuo naujojo LNK sezono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų