REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentės rezidencijos rekonstrukcijos tempą galima laikyti Lietuvos statybų rekordu – prieš mėnesį pradėti darbai beveik baigti. Tokia sparta turėtų kelti pavydą premjerui. Prieš 5 metus pradėtas jo rezidencijos remontas dar nebaigtas.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės pradžioje sugrįžusi iš vizito po Užkaukazę D.Grybauskaitė buvo priversta kurį laiką pagyventi savo nuosavame kotedže Baltupiuose.

REKLAMA

Bet dabar šalies vadovė vėl šeimininkauja rezidencijoje Turniškėse – statybininkai baigė didžiąją dalį rekonstrukcijos darbų.

Žiemą D.Grybauskaitė skundėsi, kad jai rezidencijoje šalta.

Netenkino jos ir didžiuliai mokesčiai už komunalines paslaugas.

Šalies vadovės reikalavimu pasibaigus žiemai buvo imtasi rezidencijos rekonstrukcijos.

Iš pradžių Prezidentūra slėpė, kiek kainuos apšiltinti pastatą ir pakeisti visus langus.

Tačiau pastarosiomis dienomis Prezidentūros interneto svetainėje pasirodė lakoniška informacija – pakeisti langus atsiėjo 212 415 litų, o rezidencijos šiltinimo darbai – 109 990 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Langai prezidentės rezidencijoje sudėti ne bet kokie, o neperšaunamais stiklais. Juos pagamino ir sudėjo bendrovė „Aliuminio konstrukcijos„,rašo „Lietuvos rytas“.

Kauno apygardos teismas išnagrinėjo dviejų buvusių Jurbarko policijos pareigūnų skundus ir paliko galioti dar 2010 metų spalio 15 dieną paskelbtą Šakių rajono apylinkės teismo nuosprendį. Šis teismas abu Jurbarko rajono policijos komisariato kelių policijos patrulius  pripažino kaltais dėl lytinių nusikaltimų nepilnametei. Evaldui Endriukaičiui teismas paskyrė 6 su puse metų, o Mariui Kviečiui – 5 su puse metų laisvės atėmimo bausmes. Taip jiedu nubausti už dar 2007 metų birželio 3 dieną įvykdytus nusikaltimus.

Apie tai skaitykite straipsnyje „Policininkai nuteisti už prievartinį seksą“. AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų