REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė  „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi išmanųjį telefoną „LG Optimus Pro“ (LG C660) su „Android“ operacine sistema. Tai pirmasis LG monoblokinis išmanusis telefonas su QWERTY klaviatūra ir sensoriniu erkanu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, naujasis telefonas Lietuvos parduotuves pasieks rugpjūčio mėnesį.

Skelbiama, kad „LG Optimus Pro“ leis prisijungti prie visų „Google Mobile Services“ paslaugų ir naudotis daugiau nei 150 tūkstančių programų. Naujasis telefonas pasiūlys paprastą trijų žingsnių elektroninio pašto konfigūraciją, taip pat tokias funkcijas, kaip aktyvusis elektroninis paštas, elektroniniam paštui skirtą spartųjį klavišą. Telefonas taip pat leis skaityti HTML dokumentus, lengvai peržiūrėti ir tvarkyti prisegtukus.

REKLAMA

„LG visuomet siekia atitikti vartotojų poreikius. Todėl tiems vartotojams, kurie mėgsta rinkti tekstą ir naršyti internete naudodami tiek lietimui jautrų ekraną, tiek QWERTY klaviatūrą, siūlome naująjį „LG Optimus Pro“ (LG C660) – stilingą ir patogiai valdomą telefoną“, – bendrovės pranešime cituojamas Hong Ju Jeon, „LG Electronics Latvia“ prezidentas.

Pasak LG atstovų, naujasis telefonas su „Android“ operacine sistema turi kalendoriui skirtą spartųjį klavišą, kuris suteikia pilną prisijungimą ir nuotolinę OTA (angl. Over the Air) vartotojų kontaktų ir „Google“ kalendoriaus sinchronizaciją. „LG Optimus Pro“ gali jungtis prie bevielio „Wi-Fi“ ryšio, taip pat USB laidu prisijungti prie kompiuterio ir sinchronizuoti duomenis.

REKLAMA
REKLAMA

„LG Optimus Pro“ leidžia patogiai ir lengvai skaityti ir koreguoti prisegtukus net ir skubant. Vartotojai gali lengviau skaityti prisegtus dokumentus „Adobe Reader“ programa, taip pat tvarkyti visus „Microsoft Office“ dokumentus naudojantis programa „Docmaster“.

„LG Optimus Pro“ (LG C660) bus prieinamas trijų spalvų – onikso juodos, tamsiai pilkos ir pieno baltos.

Tarp svarbiausių „LG Optimus Pro“ techninių specifikacijų minimas  2,8 colių (7 cm)  įstrižainės QVGA (Portrait) ekranas,  „QUAD Band„/ EDGE dažnis, 1,500 mAh talpos baterija, „Google Android 2.3 Gingerbread“  opracinė sistema, 3 MP raiškos kamera, H.264/MPEG4 formato vaizdo įrašų atkūrimas, MP3, AMR, AAC, AAC+ formatų garso įrašų atkūrimas, bevielis „Wi-Fi“ ryšys ir GPS imtuvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų