REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo žvaigždė Kevinas Spacey gali valandų valandas kalbėti apie kino industriją, tačiau niekas netikėjo, kad jis domisi muzikos naujienomis ir net rašo laiškus muzikantams. Neseniai grupė „Cassettes Won't Listen“ paskelbė, jog naujausią savo albumą žada pavadinti „Kevinspacey“, o po kelių savaičių sulaukė pikto aktoriaus laiško, kuriame jis į šuns dienas išdėjo ne tik grupės narius, naujausią albumo pavadinimą, bet ir jų muziką.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikėjomės, kad šis pavadinimas neliks nepastebėtas, tačiau tokios audringos paties K. Spacey reakcijos tikrai nesitikėjome, tiesą pasakius, išvis nesitikėjome, kad jis kažkaip į tai sureaguos. Būtume tikrai jam nusiuntę keletą albumo kopijų, tačiau nespėjome“, - sėkme džiaugiasi „Cassettes Won't Listen“ nariai.

REKLAMA

Pats albumas visiškai neturi nieko bendro su Kevinu Spacey, nei vienoje dainoje apie jį neminima. Nors ir didžiausiam kvailiui aišku, kad grupės vaikinai tokiu būdu tiesiog norėjo pasireklamuoti, panašu, jog jiems šis triukas pavyko puikiai. Nors paties Kevino Spacey laiško turinys nėra atskleidžiamas, apie albumą bei jo pavadinimo peripetijas išgirdo beveik visas ne tik muzikos, bet ir kino  pasaulis. Beje, „Cassettes Won't Listen“ galiausiai vis tik buvo priversti pakeisti pavadinimą ir albumą išleido su užrašu „Evinspacey“.

REKLAMA
REKLAMA

Pats juostų „Amerikos grožybės“, „Kazino Džekas“ bei „Supermenas sugrįžta“ žvaigždė Kevinas Spacey šiuo metu užsiėmęs ne tik laiškų rašymu, bet ir naujausio  filmo „Kaip atsikratyti boso?“ reikalais. Drauge su kitomis komedijos žvaigždėmis Jennifer Aniston, Jasonu Sudeikiu, Jasonu Batemanu bei Jamie Foxxu jis visame pasaulyje dalyvauja juostos premjerose, dalija interviu ir fotografuojasi žurnalų viršeliams.

Į Lietuvos kino teatrus jau liepos 8 d. atkeliausianti komedija pasakos apie trijų draugų Niko, Kurto ir Deilo svajonę atsikratyti gyvenimą jiems itin sparčiai trumpinančių vadovų. Išeiti iš darbo vaikinai negali sau leisti, tad, kartą išgėrę viena kita taurele per daug ir išklausę buvusio kalinio patarimų, trys draugai sukuria, atrodytų, absoliučiai aiškų planą, kaip atsikratyti savo darbdavių. Tik viskas būtinai turi vykti ne pagal planą...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų