REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Esate linkę daugiau dirbti su tais, kurie nori jums blogo. Tačiau būkite nusiteikę taikiai ir daugiau tarkitės nei pykitės. Palanki diena mokslams, išradimams. Neslėpkite nuo artimų žmonių savo silpnybių, leiskite jiems pasirūpinti jumis. Jums patiks vėl pasijusti vaiku.

Avinas. Esate linkę daugiau dirbti su tais, kurie nori jums blogo. Tačiau būkite nusiteikę taikiai ir daugiau tarkitės nei pykitės. Palanki diena mokslams, išradimams. Neslėpkite nuo artimų žmonių savo silpnybių, leiskite jiems pasirūpinti jumis. Jums patiks vėl pasijusti vaiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jūsų laukia sunkumai bendraujant tiek namuose, tiek ir darbe. Aplinkiniai taip pat lįs į akis su savo problemomis, pamiršę, kad ir jūs turite savo reikalų. Visgi išlaikykite ramybę ir stenkitės apginti savo interesus. Venkite išvykų ir rimtų fizinių krūvių. Palanki diena kardinaliems pokyčiams.

REKLAMA

Dvyniai. Sėkminga diena tiems, kurie planuoja dalykinius susitikimus, susipažinti su naujais partneriais, ieškoti bendradarbiavimo galimybių. Kūrybinis potencialas nusilpęs, tad jūs būsite linkę imtis paprastų ir jau patikrintų sprendimų. Šeimoje palankus laikas taikytis.

Vėžys. Nusimato geros profesinės perspektyvos, pasieksite didelių pergalių, tik užsiimkite reikalais vieni. Tiesa, galite greitai pervargti ir tai atsilieps sveikatai. Ginčai su giminaičiais gali daryti įtaką jūsų ateities planams. Kirtis už kirtį – bloga metodika bendraujant: priimkite geranoriškai aplinkinių kritiką.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gyvybinis potencialas bus sumažėjęs, nuotaika permaininga, būsite pernelyg jautrūs, nesugebėsite kontroliuoti savęs, tačiau tai vyks tik šalia artimų žmonių. Palanki finansinė situacija: pirkite svarbius daiktus, investuokite. Sėkmė lydės ir išvykose, su užsienio partneriais.

Mergelė. Būsite linkę perdėti esamas problemas ir panikuoti dėl smulkmenų. Tokie elgesio pokyčiai neliks nepastebėti ir gali iššaukti tam tikras problemas bendraujant. Neatidėliokite jokių reikalų sprendimo. Mylimas žmogus bus kantrus ir jus suprantantis, bet jis ne visada galės skirti jums dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali iškilti rimti nesutarimai su vadovais, dalykiniais partneriais. Norėsite veikti savarankiškai, bet greičiausiai neįvertinsite savo jėgų, tad galite tikėtis ir įvairių nesusipratimų bei sunkumų. Asmeninius santykius vėl veiks pozityvios tendencijos, galite sulaukti artimų žmonių paramos.

Skorpionas. Jus veiks negatyvios emocijos, pernelyg aštriai ir nepamatuotai sprendžiate apie žmonės, užspausite savyje kūrybinį potencialą. Pabandykite į situaciją pažvelgti iš kitų pusių. Palankus laikas planuotis išlaidas, nes pervertinote savo galimybes ir teks atsisakyti tam tikrų dalykų.

REKLAMA

Šaulys. Neišvengsite sunkumų šeimoje, galimi nesutarimai įvairiais klausimais, ypač aštrios problemos bus susijusios su finansais. Laikykitės ankstesnio plano, nepaisant aplinkinių spaudimo. Darbinės problemos išsispręs be rūpesčių, o bendradarbiavimas su partneriais pasirodys pelningas.

Ožiaragis. Galimos problemos su sveikata. Didžiausių problemų sulauks tie, kurie daug važinės arba išvyks į tolimą kelionę. Emocinis fonas nestabilus, todėl ir nuotaika vis keisis, būsite jautrūs, viskas erzins. Vyraujant tokioms nuotaikoms, sunku bus išsaugoti gerus santykius su aplinkiniais.

REKLAMA

Vandenis. Turėsite finansinių problemų, sunku bus išvengti nereikalingų išlaidų ir nuostolių. Kitose sferose vyrauja pozityvios tendencijos, kurios atvers jums naujas galimybes ir viliojančias perspektyvas. Galite gauti pasiūlymų keisti darbą.

Žuvys. Sulauksite profesinės sėkmės, lengvai išspręsite juridines problemas. Atsiras nauji sąjungininkai, o su senais partneriais pasieksite norimų rezultatų. Būkite ryžtingi ir atkaklūs. Šeimyninės problemos iškils dėl vaikų arba dėl antrosios pusės reiklumo. Deja, taika nevainikuos barnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų