REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės mėnesį pasiektas nuolatinis septynių mėnesių „Opel“ rinkos dalies augimas Europoje, lyginant su tais pačiais praėjusių metų mėnesiais.

REKLAMA
REKLAMA

Per metus rinkos dalis kilo nuo 5,8 proc. iki 6,3 proc. ir tai yra beveik 24 tūkst. daugiau parduotų automobilių arba 26,1 proc. išaugę pardavimai. Per pirmuosius 5 šių metų mėnesius pardavimai išaugo per 55 tūkst. automobilių – 11,6 proc. lyginant su praėjusių metų tuo pačiu periodu. Per šį periodą rinkos dalis išaugo iki 6,25 proc., lyginant su 6,0 proc. praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Nuo šių metų sausio iki gegužės mėnesio, „Opel“ kompanija pardavė 534 tūkst. automobilių Europoje, o rinkos dalis kilo net 23 iš 27 Europos valstybių.

REKLAMA

„Meriva“ ir „Astra Sports Tourer“ modeliai buvo itin sėkmingi – abu užėmė pirmą vietą savo segmente. „Meriva“ modelio populiarumas skatina Saragosos gamyklą įgauti naują gamybos pagreitį. Nors šis automobilis rinkoje mažiau nei metus, tačiau jau šią savaitę iš gamyklos Saragosoje išriedės 150 tūkstantasis naujausios kartos „Meriva“ modelis.

„Opel“ pardavimus žymiai padidino ir savo namų rinkoje – lyginant su praėjusių metų gegužės mėnesiu pardavimai kilo 38 proc., o rinkos dalis pasiekė 8,1 proc. Per pirmuosius 5 šių metų mėnesius, „Opel“ pardavimai kilo 23 proc., lyginant su tuo pačiu praėjusių metų periodu. Rinkos dalis kilo iki 7,65 proc. (praėjusiais metais – 7,1 proc.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų