REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena karščiausių pastarojo meto temų Holivude – ar megažvaigžde tapęs aktorius Bradley Cooperis turi meilužę? Jei taip, kas toji laimingoji?

REKLAMA
REKLAMA

Filmo „Šalutinis efektas“ premjeros JAV išvakarėse, B. Cooperis išsiskyrė su Holivudo garsenybe Renee Zellweger ir nuo to laiko bulvarinė spauda ėmė nuolat lipti aktoriui ant kulnų. Juk negali toks vyras ilgai būti vienišas.

REKLAMA

Paparacai netruko užfiksuoti B. Cooperį flirtuojantį su aktore Jessica Biel. Jiedu susipažino filmuojant juostą „A komanda“. Manoma, kad būtent su gražuole Jessica Biel ir buvo Renee Zellweger neištikimas B. Cooperis. Apie tai sužinojo ir buvęs Jessicos vaikinas popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as, kuris taip pat neatleido mylimajai neištikimybės.

Vis dėlto tarp Jessicos Biel ir B. Cooperio įsiplieskusi aistra, greičiausiai, buvo trumpalaikė, nes aktoriaus akiratyje pasirodė kitos Holivudo gražuolės. Kalbama, kad Jessica Biel negali su išsiskyrimu susitaikyti ir iki šiol persekioja B. Cooperį.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Bradley Cooperis yra negailestingas moterims – šaltiniai Holivude teigia, kad Renee gal ir būtų atleidusi jam išdavystę, bet šis be skrupulų ją metė.

Dar prieš pat skyrybas su Renee B. Cooperis buvo užfiksuotas išeinantis iš vieno Niujorko viešbučio kartu su Holivudo aktore Sandra Bullock.

Kiek vėliau pasklido gandai, kad B. Cooperis ketina atnaujinti romantiškus santykius su Jennifer Aniston. Aktorius su Jennifer Aniston susitikinėjo dar prieš romaną su Renee Zellweger. Kalbama, kad Jennifer buvo rimtai pametusi dėl Bradley galvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O štai neseniai JAV spaudoje pasirodė naujausi pranešimai – aktorius esą draugauja su kylančia žvaigždute aktore Olivia Wilde. Su ja aktorius pasirodė filmo „Pagirios Tailande“ premjeros vakarėlyje ir visą vakarą buvo meiliai apsikabinęs. Jei šie gandai pasitvirtins, Justinui Timberlake'ui beliks nusišauti: tai bus jau antroji mergina, kurią Bradley Cooperis nuo jo nuviliojo.

B. Cooperis meilės fronte niekada nesėdėjo sudėjęs rankų: tarp jo meilužių minimos dar ir aktorės Denise Richards, Jennifer Esposito.

Panašiai elgiasi ir jo kuriamas personažas trileryje „Šalutinis efektas“. Palyginti per trumpą laiką B. Cooperio herojus permiega su keturiomis moterimis. O su Australijos aktore Abbie Cornish, vadinama naująja Nicole Kidman, B. Cooperis bučiuojasi beveik kiekvienoje scenoje. Kalbama, kad Renee Zellweger dėl to siuto iš pavydo.

Seksualų ir stilingą trilerį „Šalutinis efektas“ Lietuvos kino teatruose galėsite išvysti jau šį savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų