REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labdaros krautuvėlė, kuri, su žinomų žmonių palaikymu, laikinai buvo atidaryta prekybos centre „Panorama“, vakar veikė paskutinę dieną. Vos savaitę veikusioje krautuvėlėje buvo parduota daug drabužių ir aksesuarų, kuriuos Labdaros krautuvėlei padovanojo žinomi meno, mados, televizijos ir pramogų pasaulio atstovai. Pinigai, surinkti už parduotus daiktus, pervesti M. Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondui, globojančiam talentingus, muzikai gabius Lietuvos vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip sakė mūsų mylimas Maestro Mstislavas Rostropovičius – tik dirbdami visi kartu galime padaryti didelius darbus. Mums itin džiugu, kad bendromis jėgomis talentingiausiems vaikams padedame ne tik įgyvendinti jų svajones, bet ir užlipti ant didžiųjų pasaulio scenų, groti kartu su visame pasaulyje žinomais orkestrais bei būti pripažintiems tarp geriausių“, - sako M. Rostropovičiaus fondo valdybos pirmininkė Rasa Kubilienė.

REKLAMA

Labdaros krautuvėlėje savaitę buvo prekiaujama drabužiais, aksesuarais ir galanterijos dirbiniais, kuriuos padovanojo žinomi Lietuvos žmonės: Aistė Paškevičiūtė, Genutė Žalienė, Inga Stumbrienė, Daina Bosas, Ingrida Kazlauskaitė, Liutauras Salasevičius, Inga Rebrova, Jolanta Mikalajūnienė, Jolanta Sadauskienė, Loreta Šurkutė, Enrika Sikorkienė, Rasa Arlauskienė, Rūta Bartašiūtė, internetinės parduotuvės ir dar keletas anonimiškais likti panorusių žmonių.

Neparduoti drabužiai ir daiktai bus saugomi iki kitos Labdaros krautuvėlės atidarymo. Planuojama, kad krautuvėlė taps gražia labdaros tradicija, prie kurios kas sezoną galės prisijungti vis daugiau žinomų Lietuvos žmonių.

Įdomiausi faktai apie Labdaros krautuvėlę:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų