REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus ir Patrulių kuopos kinologų grupės pareigūnai išaiškino dar vieną neleistinų daiktų „permetimo“ per Alytaus pataisos namų išorinius užtvarus atvejį.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugininkai gegužės 26-ąją gavę duomenų, kad į Alytaus pataisos namus suslėgto oro dujų įtaisu gali būti „peršaunami“ uždrausti daiktai laisvės atėmimo bausmes atliekantiems nuteistiesiems, nuvyko patikrinti informacijos tikslumo. Kinologas su tarnybiniu šunimi stebėjo situaciją, kai apie 14.35 valandą išgirdo šūvio garsą. Pamatęs nuo Alytaus pataisos namų išorinės sienos nubėgančius du vyriškius, kinologas su tarnybiniu šunimi Maincu pradėjo juos persekioti. Pastebėję juos taip pat sekantį policijos tarnybinį automobilį, įtariamieji manė pasislėpę miške esančioje duobėje ir akylai stebėjo lėtai judantį policijos automobilį. Stebėdami automobilį, „šauliai“ didžiausią dėmesį sutelkė į jį ir gerokai pristigo apdairumo viskam, kas vyksta aplinkui. Suprato turintys didelių nemalonumų, kai išgirdo kinologo su šunimi komandą gult ant žemės.

REKLAMA

Sulaikytieji trisdešimt šešerių V. B. ir trisdešimt trejų Ž. L. nesipriešino, pas juos rasta įvairių daiktų, susijusių su nusikaltimu, kurie bus svarbūs kaltei įrodyti.

Per pastaruosius metus tai jau trečias atvejis, kai sulaikomi asmenys, suslėgto oro dujų įtaisu perduodami uždraustus daiktus ar narkotines medžiagas nuteistiesiems, atliekantiems bausmes Alytaus pataisos namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų