REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Diena turtinga išgyvenimais ir rimtomis permainų galimybėmis. Būsite pasirengę naujoms pažintims, lengvai pritrauksite žmones ir lengvai pamesite galvas dėl kitų. Gera diena spręsti finansines problemas, ilgalaikiui planavimui. Taip pat nebloga diena profesiniams reikalams.

Avinas. Diena turtinga išgyvenimais ir rimtomis permainų galimybėmis. Būsite pasirengę naujoms pažintims, lengvai pritrauksite žmones ir lengvai pamesite galvas dėl kitų. Gera diena spręsti finansines problemas, ilgalaikiui planavimui. Taip pat nebloga diena profesiniams reikalams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Stiprios pozityvios tendencijos, jūsų laukia maloni ir įdomi diena, ypač iš profesinės pusės. Ryškios finansinės įplaukos. Asmeninių santykių sfera taip pat vystysis neblogai: puikiai suprasite aplinkinius ir lengvai perprasite jų motyvus. Tokiu būdu išvengsite konflikto su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Dvyniai. Gali pablogėti savijauta, tad būkite atsargūs. Nebūtina spręsti visas problemas vienu metu ir būtinai šiandien. Susitvarkykite prioritetus, susidėliokite planus, pagerės finansinė situacija. Romantiniai išgyvenimai bus išskirtiniai, jums tikrai netruks dėmesio.

Vėžys. Stipriai jausis pozityvios tendencijos. Vienintelis dalykas, kuris jus neramins – tai jūsų sveikata. Gali paaštrėti chroniški susirgimai, smulkūs negalavimai. Sulauksite daug problemų, tačiau atsiras ir žmonių, kurie atskubės jiems į pagalbą. Pradžiugins romantiniai pasimatymai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Bus nemažai kliūčių, kai realizuosite profesinius planus. Jūsų nuopelnai gali likti nepastebėti, o santykiai su kolegomis gali pašlyti dėl skirtingo požiūrio. Asmeniniuose santykiuose situacija harmonizuosis, o nemalonių siurprizų išvengsite.

Mergelė. Galimi rimti profesiniai sunkumai, teks atidėti planų realizavimą, jei norėsite išspręsti susikaupusias problemas. Pasitikėkite tiek patikimais partneriais, tiek ir naujais pažįstamais. Asmeniniai santykiai stabilūs, ir net jei jūs norėsite permainų, vargu, ar pavyks tai šiandien įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Palankus emocinis fonas susitaikyti su tais, kuriais susipykote, atstatyti nutrūkusius santykius. Nesistenkite apsimetinėti tuo, kuo nesate. Jūs ir taip esate žavingi ir tikrai pritrauksite naujas pažintis. Sunkumai bendraujant su kolegomis lieka praeityje, tačiau šiandien jums teks dirbti vieniems.

Skorpionas. Stiprios pozityvios tendencijos, nemalonumų išvengsite tiek darbe, tiek ir namuose. Jūsų gerai apgalvoti sprendimai suteiks norimą rezultatą. Globosite savo artimuosius ir sulauksite ryškių permainų asmeniniuose santykiuose. Suvoksite savo tikruosius jausmus ir norus.

REKLAMA

Šaulys. Svarbūs reikalai pajudės, gali išsispręsti klausimai, kurie jau seniai jus neramina. Diena tinkama realizuoti senus planus, tik neverta tikėtis pagalbos iš šono. Šeimyniniai ryšiai sustiprės, o bendras poilsis, bendri užsiėmimai tik suartins.

Ožiaragis. Pagaliau sėkmė nusišypsos sprendžiant finansines problemas. Atsiras galimybė susipažinti su perspektyviais partneriais, pradėti didelius projektus, tik susilaikykite nuo abejotinos veiklos. Asmeniniuose santykiuose bus svarbu atvirumas ir nuoširdumas.

Vandenis. Sėkminga diena tiems, kas apsiima spręsti turto, namų tvarkymo ar išlaidų planavimo klausimus. Net ir ribotomis aplinkybėmis sugebėsite priimti teisingus sprendimus. Šeimoje santykiai įtempti, per aštriai reaguosite į bet kokias pastabas ar kritiką.

Žuvys. Teks spręsti ne vieną profesinę problemą, suteikti kitiems pagalbą, išpildyti savo atsakomybę. Tokioje aplinkoje bus sunku išlaikyti ramybę, kontroliuoti emocijas. Išnaudokite šiandien savo kūrybinį potencialą, išmokite kažką naujo, praplėskite savo požiūrį, užmegzkite įdomias pažintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų