REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 projektas „Šok su manimi“ pradeda trečiąjį sezoną su tarptautiniu dalyvių desantu: šį kartą ant parketo suksis ne tik žymiausi Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių pramogų pasaulio atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Kai Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog vienas iš projekto dalyvių – latvių dainininkas Lauris Reinikis, sujudo ir Latvijos spauda. Kaimyninės šalies žiniasklaidos atstovai itin džiugiai priėmė žinią, kad jų tautietis dalyvaus lietuviškame televizijos projekte, o jo partnere tapo taip pat Latvijos šokėja Aleksandra Kurusova.

REKLAMA

„Sulaukiau nemažai skambučių iš Latvijos žurnalistų, jie klausė, kiek vietų filmavimo studijoje bus skirta Laurio gerbėjams latviams. Jie prašo organizuoti keliones autobusu į filmavimus Lietuvoje, klausia, kokie viešbučiai yra arčiausiai televizijos studijos, nes nori iš anksto rezervuotis kambarius“, – latvių susidomėjimu džiaugiasi „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Pasak jos, kaimyninės šalies atstovai domisi, kokios galimybės bus tiesiogiai stebėti laidą Latvijoje. „Vienas svarbiausių klausimų – ar bus galima skambinti ir balsuoti už Laurį tiesiogiai iš užsienio. Rodos, visa Latvija pasiruošusi palaikyti savo mylimą dainininką, kuris atstovaus Latvijai Lietuvoje“, – teigia N. Kavaliauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, pasak skambučius fiksuojančios ryšio operatorės – bendrovės „Mediafonas“ – atstovų, trumpieji telefonų numeriai priima skambučius tik iš Lietuvos teritorijos, taigi Lauriui išsikovoti žiūrovų simpatijas reikės lygiai taip, kaip ir kitiems projekto dalyviams.

Trečiasis projektas „Šok su manimi“ – naujajame TV3 sezone nuo rugpjūčio 29-osios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų