REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) šią savaitę vyksiančioje parodoje „Intersolar 2011“ pristatys naujausius saulės energijos sprendimus. Parodos lankytojams bus pristatyti pažangūs „LG Mono X“ ir „LG Multi X“ saulės moduliai, kurie atitinkamai 8,3 ir 4,3 proc. efektyvesni, lyginant su standartiniais moduliais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, „Mono X“ išsiskiria didžiausiu energijos efektyvumu tarp visų savo klasės LG saulės modulių. Kitų  monokristalinių saulės modulių elementai pagamina 240 vatų elektros energijos, o „LG Mono X“ efektyvumas siekia 260 vatų. Be to, šį modulį lengviau ir pigiau įdiegti.

REKLAMA

Polikristalinis „LG Multi X“ – galingas 240 vatų fotogalvaninis saulės modulis veikia taip pat efektyviai, kaip ir tradicinių monokristalinių modulių elementai. Dėl pažangios LG paviršiaus apdirbimo technologijos naujasis modulis sugeria daugiau saulės šviesos, todėl išgauna daugiau energijos nei kiti polikristalinių saulės modulių elementai. „Multi X“ išsiskiria stilingu dizainu – mėlynos spalvos modulio elementais ir juodu rėmeliu.

REKLAMA
REKLAMA

Saulės energija taps vienu pagrindinių mūsų kompanijos augimo variklių ateityje. Su daugiau nei dviejų dešimtmečių pažangių tyrimų patirtimi ir papildomomis investicijomis galėsime padidinti mūsų saulės energijos gamybos pajėgumus iki 330 megavatų šiais metais ir 1 gigavato iki 2013 m. Šie pasiekimai leis LG tapti viena iš dešimties didžiausių pasaulyje saulės elementų gamintojų artimoje ateityje“, – bendrovės pranešime cituojamas Kwan-shik Cho, „LG Solar Business“ viceprezidentas.

Pranešama, kad naujiesiems saulės moduliams suteikiama didžiausia rinkoje – dvidešimt penkerių metų garantija, taip pat visapusiškas klientų aptarnavimas. „Mono X“ ir „Multi X“ buvo plėtojamos LG saulės modulių testavimo laboratorijoje, kuri yra gavusi bendrovių TÜV ir UL sertifikatus.

LG saulės modulių elementus lengva priderinti prie skirtingo dydžio saulės modulių. Pristatomi 4x9, 6x8, 6x9, 6x12 ir 6x10 dydžių LG saulės modulių elementai yra specialiai sukurti, kad atitiktų skirtingus vartotojų poreikius. Didžiausia pasaulyje saulės energijos paroda „Intersolar 2011“ vyks Vokietijoje, Miunchene birželio 8-10 dienomis, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų