REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karščiausiame vasaros pasimatymų šouKitas!“ verda aistros. Šiandien čia mylimojo ieškos dvidešimt trejų metų gražuolė Ernesta. Nepanašu, jog panelei reikėtų pagalbos ieškant vaikino. Tačiau Ernesta išduoda: „Tokio, kokio noriu, man pačiai susirasti nepavyko". Pasirodo, ši šviesiaplaukė kartelę iškėlė labai aukštai. Jai reikia vyro, kuris išpildytų visus, net ir keisčiausius jos norus. „Vaikinas dėl manęs turi nebijoti net murkdytis mėšle", – juokauja Ernesta.

REKLAMA
REKLAMA

Kad įrodytų savo žodžių rimtumą, gražuolė penkiems stipruoliams paruošė žiaurų išbandymų maratoną. Vaikinai ne tik kankinosi, bet ir gražinosi. Vieno iš dalyvių – Karolio plaukai Ernestai nelabai labai patiko, todėl išrankioji gražuolė pasiūlė vaikinui apsikirpti.  O tiksliau – nusiskusti plikai! Netrukus vienam iš dalyvių Ernesta liepė padailinti kojas, atliekant depiliaciją vašku. Ne vienas vyrukas šios užduoties gerokai išsigando.

REKLAMA

Tačiau vienas iš penkių sutiko ne tik nusidepiliuoti kojas, bet ir nusiskusti galvą!

Ar patenkins Ernestą toks dalyvio pasiaukojimas? Ar tą ji turėjo galvoje, sakydama, jog ieško vaikino, pildančio visus jos norus? Visi atsakymai juoko iki ašarų ir aistros kupiname pasimatymų šou „Kitas!“ 21 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų