REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiais metais ceremonija išlaikė savo kaip visiškai netipiškų ir demonstratyviai storžieviškų apdovanojimų formatą. Tradiciškai juose netrūko netikėtų pasirodymų, nešvankių juokų ir išskirtinių naujų filmų kadrų. Los Andžele vykusios ceremonijos vakaro vedėjas ‒ aktorius, komikas Jasonas Sudeikis ceremonijos metu kartojo „Pagirios Tailande“ filmo siužetą bei nepraleido progos pašiepti didžiosios dalies Holivudo garsenybių – pradedant Justinu Bieberiu ir baigiant Arnoldu Schwarzeneggeriu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais itin daug dėmesio sulaukė auganti Holivudo įžimybių karta. Pirmą kartą apdovanojimus pelnė J. Bieberis, Chloe Moretza, Ellena Page, Alexys Nycole Sanchez ir Emma Stone. Tarp senųjų favoritų laimėjusių atskirose nominacijose buvo Tomas Feltonas, Robertas Pattinsonas ir Kristina Stewart.

REKLAMA

Scenoje aplinką kūrė sodriai žalios spalvos paviršiai, šviečiantys kalvų šlaitai ir pakopomis išdėstyti kristalai, kurie vakarą pavertė psichodeliniu vasaros nakties sapnu. Tai buvo puikus fonas publikai filmuotą medžiagą pademonstruoti naujų, šiuo metu dar nebaigtų filmų, tokių kaip J. J. Abramso, Steveno Spielbergo, Elle Fanning ir Jeolio Courtney „Super 8“, naujausios „Salėlydžio“ sagos dalies bei pirmą žvilgsnį į naujausią pačios sėkmingiausios kino istorijoje „Hario Poterio“ frančizės dalį. Ją publikai pristatė viena iš filmo aktorių Emma Stone.

REKLAMA
REKLAMA

Publikos itin mėgstama aktorė Reese Witherspoon šiais metais buvo pagerbta specialiu „MTV Generation“ apdovanojimu. Sekdama kolegų Roberto Pattinsono ir Patriko Dempsey pavydžiu ji nepraleido progos pajuokauti su vakaro vedėju, tačiau taip pat paskelbė žinutę apie tai, kad jaunoms moterims būtų suteikta daugiau galimybių.

Emma Stone tapo antrąja moterimi per visą MTV apdovanojimų istoriją, laimėjusia „Geriausio komedinio vaidmens“ nominacijoje. E. Stone savo humorą iš didžiojo ekrano perkėlė ir į apdovanojimų scenoje, kur kartu su vakaro vedėju J. Sudeikiu atliko pagrindinius improvizuoto, pagal filmų temines dainas parengto miuziklo vaidmenis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečius metus iš eilės „Geriausios aktorės moters“ ir „Geriausio bučinio“ nominacijose nugalėjo Kristen Stewart, tuo tarpu Ellena Page buvo įvertinta „Geriausiai su vaidinto išgąsčio“ nominacijoje. Jaunoji Chloe Moretza pelnė „Metų debiuto“ ir „Didžiausios žvaigždės“ apdovanojimus, o Alexys Nycole Sanchez „auksinius spragėsius“ už „Geriausią kino filmo frazę“ filme „Suaugę“ (Grow Ups). J. Bieberis atsiėmė prizą už „Įspūdingiausią metų epizodą“.

Daugiausiai auksinių spragėsių šiais metais surinko naujausia „Saulėlydžio“ sagos dalis – „Jaunatis“ (The Twilight Saga: Eclipse). Nominuotas net aštuoniuose kategorijose, šis filmas buvo išrinktas geriausiu penkiose – „Geriausio filmo“, „Geriausios aktorės“, „Geriausio aktoriaus“, „Geriausio bučinio“ ir „Geriausių muštynių“ kategorijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų