REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Egidijaus Dragūno gerbėjai žino - atlikėjas linkęs juos stebinti ne tik originaliais pasirodymais scenoje, nes ne mažiau kalbų, emocijų ir reakcijų sukelia dainininko skandalai. Šokių grupės ,,Sel" lyderiui puikiai pažįstamos teismo posėdžių salės: čia jam teko kovoti dėl tėvystės įrodymo, ginčų su policijos pareigūnais ir pramogų šou verslo atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas seniausių skandalų karaliaus konfliktų – kivirčas su verslininku Kęstučiu Verslovu 2007 metais viename pramogų šou vakarėlyje. Jame vyrai kaip reikiant apsižodžiavo, nes  atlikėjas itin jautriai sureagavo iš K.Verslovo lūpų  išgirdęs žodį ,,brodiaga" (minėto žodžio reikšmė - valkata).

REKLAMA

Savo pykčio protrūkį tą kartą jis išreiškė mesdamas šampano butelį į verslininko galvą. Dėl tokio elgesio jam teko aiškintis teisme, po kurio atlikėjui buvo skirti viešieji darbai - 80 valandų prižiūrėti neįgalius vieno iš šalies senelių globos namų gyventojus.

Atlikėjo skandalų sąraše galima aptikti ir daugiau kivirčų. 2009 metais per Enrique Iglesias koncertą E.Dragūnas necenzūriniais žodžiais išvadino ,,Siemens arenos" apsaugos darbuotojus. Po kivirčo su jais vyrui teko naktį praleisti areštinėje.

REKLAMA
REKLAMA

2010 metų pabaigoje kaip reikiant kliuvo garsiai šalies advokatei Svetlanai Proninai. Viename sostinės naktinių klubų, vykstant vakarėliui moteriai buvo sužalotas veidas, kai,  pasak advokatės, atlikėjas į ją  sviedė stiklinę. Tiesa, ši kaltė policijos pareigūnų nėra įrodyta iki šių dienų.

Ne kartą žiniasklaidos priemonėse buvo galima aptikti informacijos apie atlikėjo ,,santykius" su policija. Pastaroji ne kartą prigavo dainininką vairuojantį neblaivų. Vienas iš užfiksuotų įvykių – 2009 metais vasarį E.Dragūnui buvo nustatytas vidutinis girtumas. Vyrui buvo paskirta 3000 litų piniginė bauda, taip pat konfiskuotas automobilis ir  2,5 metų atimta teisė vairuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

E.Dragūno skandalai sukosi ir apie moteris. Labiausiai nuskambėjusio dainininko įvykio,  romano su vilniete Simona pasekmė, – kūdikis. Sužinojęs apie buvusios merginos nėštumą vyras sunkiai tuo galėjo patikėti. Pripažinti naujagimį savo vaiku grupės Sel lyderis nenorėjo ir jam gimus. Situacija pasikeitė po teismo paskirtos DNR ekspertizės, kurios rezultatai patvirtino: E.Dragūnas – naujagimio tėvas. Tiesa, 2007 metais gimusį sūnų Deividą atlikėjas augina savarankiškai. Dainininkas ne kartą minėjo, kad jo gyvenimas stipriai pasikeitė atsiradus sūnui. Pradėjęs gyventi su sūnumi, pramogų šou verslo atstovas triukšmingus vakarėlius ir šėliones iškeitė į ramius vakarus namuose. Savo laisvalaikį E. Dragūnas skyrė sūnui ir mylimajai Eleonorai, kartu vyko į keliones.

REKLAMA

Vyro planuose taip pat buvo noras gauti vairavimo pažymėjimą. Akivaizdu, kad kurį laiką buvo galima manyti, jog atlikėjas surimtėjo, tačiau savaitgalio įvykiai Kaune, kada dainininkas ,,Bike Show Millennium Kaunas 2011„ renginyje necenzūriniais žodžiais išvadino susirinkusią publiką ir atsisakė dainuoti, vėl grąžino žinomam atlikėjui skandalisto vardą. Panašu, kad E. Dragūnas negali be skandalų. Įdomu, kaip į tai atsižvelgs “Regitros" darbuotojai, išduodami Egidijui naują vairavimo pažymėjimą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų