REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis šią savaitę pristato naujausią jų bendro projekto „The Ball & Chain“ dainą „Without You“.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjai, vos prieš mėnesį grįžę iš saulėtosios Kolumbijos, kur praleido žiemą, saulę, regis, parsivežė ir čia. „Without You“ – vasarai dedikuota gaivi daina, toliau tęsianti dueto kūrybinę liniją.  Tikrų bangų ošimas ir gitaros skambesys nukelia į šiltą tuščią pajūrį, kuriame du žmonės gali nevaržomai džiaugtis ramybe ir vienas kitu.

REKLAMA

Šiai dainai taip pat buvo nufilmuotas ir improvizuotas video klipas. „Stiklių“ viešbučio interjeras ir atmosfera puikiai atspindi dainos nuotaiką – tai tarsi savaitgalis tik dviese, kažkur toli toli nuo rūpesčių, reikalų ir pašalinių žmonių“, – prasitaria „The Ball & Chain“ stilistas Robertas Kalinkinas, šiuo metu besirūpinantis visu atlikėjų retro įvaizdžiu.

„The Ball & Chain“ yra Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis. Tačiau nesame tipiškas šeimyninis duetas – mes du savarankiški atlikėjai, kurie dar yra ir šeima. Mūsų dainos – dviejų žmonių bendro gyvenimo, kuriame pasitaiko ir rutinos, ir intymumo, ir aistros , atspindys“,  – apie „The Ball & Chain“ kūrybą pasakoja Jurgis Didžiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Su projektu „The Ball & Chain“ vasarą atlikėjai planuoja dažnai aplankyti pajūrį – liepos mėnesį jų laukia net keli pasirodymai Palangoje, taip pat Klaipėdoje.  O rugpjūčio viduryje Erica ir Jurgis pasirodys vieninteliame Lietuvos festivalyje ant jūros kranto „Karklė 2011. Live Music Beach“ – čia jie žada įspūdingą koncertą ant kopų.

„Jau pribrendome pasidalinti „The Ball & Chain“ kūryba, tad vasarą esame nusimatę nemažai koncertų – mūsų dainoms nereikia jokios ypatingos aparatūros ar specialiųjų efektų. Esame tik aš, Jurgis ir jo gitara“, – šypsosi puikiai nusiteikusi Erica Jennings.

Klausytojai dainą klausyti ir parsisiųsti gali iš čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų