REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikystėje jis svajojo tapti aktoriumi arba virėju. Tačiau paauglystėje Holivudo aktorius Bradley Cooperis, kaip ir daugelis Amerikos vaikinų, rimtai galvojo apie krepšininko karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

„Maniau, kad išaugsiu daugiau nei du metrus. Mano tikslas buvo įdėti į krepšį“, – prisipažino šiuo metu karščiausia žvaigždė Holivude Bradley Cooperis. Tačiau, pasiekęs 185 cm ribą, aktorius liovėsi augti. Todėl svajonę tapti krepšininku Bradley Cooperiui teko pamiršti.

REKLAMA

Tačiau Bradley Cooperis išliko karštu krepšinio gerbėju ir turėdamas nors vieną laisvą minutę stveria krepšinio kamuolį į rankas.

Tarp aktoriaus draugų yra ir krepšininkų. Neseniai jis pramogavo su Prancūzijos rinktinės ir San Antonijaus „Spurs“ žvaigžde, buvusiu Holivudo aktorės Evos Longorios vyru Tony Parkeriu. Gali būti, kad vyrai kalbėjosi ir apie prancūzų pasiruošimą Europos krepšinio čempionatui Lietuvoje. Kaip žinoma, Tony Parkeris šį rudenį atvyks į Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Jei vis dėlto būtų tapęs krepšininku, Bradley Cooperis taip pat galėtų dalyvauti Europos krepšinio čempionate Lietuvoje. Holivudo aktorius turi airiško kraujo iš tėvo pusės ir itališko iš motinos, todėl būtų galėjęs žaisti kartu su NBA žvaigžde Andrea Bargnani už Italijos nacionalinę rinktinę.

Krepšinį žaidžiantį Bradley Cooperį draugai paprastai giria už puikiai įvaldytą driblingo techniką, aktorius valdo kamuolį neblogiau nei Mantas Kalnietis ir turi tokią pat taiklią ranką kaip Martynas Gecevičius.

Kaip Martynas Pocius ar Simas Jasaitis, Bradley Cooperis, krepšinio terminais kalbant, žaidžia trečiu numeriu – lengvojo krašto puolėjo pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, krepšinio šalies gyventojai gali pasidžiaugti jei ne Bradley Cooperio dėjimais, tai bent jau jo vaidyba – jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti stilingas ir intriguojantis trileris „Šalutinis efektas“. Šiame filme Bradley Cooperis atliko kol kas geriausią vaidmenį savo kino karjeroje.

O šioje „Details“ fotosesijoje galime pasižiūrėti į žaidžiantį krepšinį Bradley Cooperį. Ar prarado krepšinio pasaulis dar vieną žvaigždę?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų