REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atostogaujančio pareigūno automobilis, kurio bagažinėje rasta cigarečių su Baltarusiškomis banderolėmis, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauragės apskrities policijos viršininkas Remigijus  Rudminas sakė, jog pareigūno, vežusio cigaretes, kolegos nesivijo, nepersekiojo: „Kodėl jis nuvažiavo nuo kelio, aiškinamasi. Kol kas nežinoma, ar postinis vairavo neblaivus“.

REKLAMA

42 metų  A.B. areštinėje išdirbo beveik 18 metų, niekada nebuvo įsivėlęs į nusikalstamas veikas. paskutinėmis dienomis pareigūnas atostogavo.

„Kol kas tyrimas pradėtas tik dėl eismo įvykio. Baudžiamoji byla dėl tokio kiekio kontrabandos negali būti pradėta, vadovaujantis Baudžiamuoju kodeksu. Mat įtariamasis žuvo“, – aiškino R. Rudminas.

Nelaimė įvyko šeštadienio vakarą, birželio 4 dieną,  judriame kelyje Ryga – Šiauliai – Tauragė – Karaliaučius 137-ame kilometre, ties Paegluonio kaimu. Areštinės postinio vairuojamas automobilis „Opel Vectra“ nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į pakelės medį.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo smūgio vairuotojas išlėkė iš automobilio ir žuvo vietoje. Įvykio liudytojų teigimu, jis mėgino išvengti susidūrimo su automobiliu, išvažiavusiu į priešingą eismo juostą.

Po eismo įvykio apžiūrėjus automobilį, Kelių policijos skyriaus  pareigūnai aptiko bagažinėje slėptus 898 pakelius cigarečių „Minsk Super Slim“ su baltarusiškomis banderolėmis. Vėliau atlikus kratą A. B. namuose, vasaros virtuvėje rasta ir paimta dar 381 pakelis „Gold NZ Super Slim“.

Įtariama, jog 42 metų postinis prisidurdavo prie algos prekiaudamas kontrabandinėmis cigaretėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų