REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siūlome jums užmesti akį į vaizdelį, kuris įamžintas Japonijoje vykusiame reklaminiame „Red Bull“ renginyje. Per tipinį „F1“ komandos pristatymą čia įvyko nedidelis incidentas, kurio metu, laimei, niekas nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt kiekvienas automobilių sporto aistruolis žino, kad net ir boksuose nevalia bėgioti skersai lenktyninių bolidų pravažiavimų. Tam tokiose vietose dirba ir saugos tarnybų žmonės, o žiūrovams dalinamos atmintinės su priminimais apie saugumą. Tačiau panašu, minėtas „Red Bull“ renginyje Japonijoje apsilankęs žiūrovas to nežinojo ar nenorėjo žinoti.

REKLAMA

„Red Bull“ pilotas Sebastianas Buemi jau buvo atlikęs parodomosios programos fragmentą ir išvažinėjo iš pagrindinės pasirodymų aikštės pro pripučiamą arką, kai jam skersai kelio sugalvojo perbėgti žiūrovas. Panašu, kad žioplokas žiūrovas buvo tikras „Red Bull“ komandos aistruolis ir nevengdavo pasistiprinti energetiniais gėrimais, nes pamatęs neišvengiamą susidūrimą aukščiausiai pašoko, ir praktiškai perbėgo Sebastiano Buemi bolidą. Viskas baigėsi be kraujo praliejimo ir lūžusių kaulų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų