REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasmet situacija Graikijos krepšinyje ir visame mūsų sporte tik blogėja. Finalas tarp dviejų elitinių Europos komandų vietoj šventės tapo karu“, - po pasibaigusio Graikijos čempionato finalo liūdnai konstatavo šios šalies žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Kai rungtynių baigtis tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiacos“ jau buvo aiški, atrodė, kad viskas praeis be didesnių nesklandumų. Tačiau tai tik ir liko gražiais norais. Dar nesibaigus laikui daugybė „Panathinaikos“ aistruolių įsiveržė į aikštę švęsti pergalės. Ne gana to, kai kurie iš jų puolė „Olympiacos“ žaidėjus.

REKLAMA

Labiausiai nenuskilo „Olympiacos“ aukštaūgiui Ioanniui Bourousiui, kuriam teko gintis daugiausiai. Amžinus priešininkus kaip ir įprasta gelbėjo „Panathinaikos“ žaidėjai, bandę būti arti varžovų ir uždengti juos nuo galimų išpuolių. Daugiausia kliuvo ne tik I.Bourousiui, bet ir „Olympiacos“ personalo darbuotojui.

Graikijos žiniasklaida suabejojo, ar eilinį kartą chuliganiškai pasielgę Atėnų komandos aistruoliai yra žmonės. Piktintasi, kad veidą užslėpę chuliganai puolė priešininkus nepaisant to, jog nebuvo jokių provokacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Dar kartą apie didžiausias Graikijos krepšinio ydas prabilo ir vienas geriausių šalies krepšininkų Dimitris Diamantidis, dėl traumos aikštėje praleidęs vos kelias minutes.

„Jau esu sakęs tai anksčiau, bet pasakysiu ir dabar. Reikia būtinai kažko imtis, kol dar nevėlu“, - perspėjo „Panathinaikos“ lyderis.

Primename, jog „Panathinaikos“ triumfavo Graikijos čempionato finale ir iškovojo titulą devintą kartą iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų