REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors oficiali prekyba „iPad 2" planšetiniais kompiuteriais  Baltijos šalyse prasidėjo gegužės 6 dieną, kurį laiką „Apple" produkcijos salonuose „iDeal" pirkėjai galėjo tik išbandyti parduotuvėje esančias naująsias planšetes. „Visi „iPad 2" buvo parduoti", - „Apple" Baltijos šalyse atstovaujančios bendrovės „AVAD Baltic" pranešime cituojamas jos vadovas Tomas Palšis.

REKLAMA
REKLAMA

T. Palšio teigimu, jau per pirmąjį prekybos savaitgalį buvo išpirkti visi populiariausi „iPad 2" modeliai, o per pirmąją savaitę Baltijos šalyse parduota net 1 100 vienetų, y.y. beveik viskas, kas buvo prekybos pradžiai. Lietuvoje iš viso per pirmąją savaitę buvo parduota 450 „iPad 2" planšetinių kompiuterių.

REKLAMA

„Nors įvairiausi IT rinkos ekspertai iki šiol netikėjo planšetiniais kompiuteriais ir jų bendros pardavimų prognozės mūsų regione visada buvo gana kuklios, visgi laiku – vos keli mėnesiai nuo premjeros už Atlanto – mūsų šalyje pristatytas „iPad 2" viską sustatė į savo vietas" – , sakė „AVAD Baltic" vadovas.

„Apple'' per pirmąjį šių metų ketvirtį visame pasaulyje pardavė 4,69 mln. „iPad'' planšečių. Tai pranoko bendrus „Apple" kompiuterių pardavimus, kurie sudarė 3,76 mln.

Pigiausias „iPad 2" modelis Lietuvoje kainuoja 1659 Lt, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų