REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likviduotos kompanijos „Mirax Group“ įkūrėjas Sergejus Polonskis suvalgė dalį kaklaraiščio, rašo delfi.lv.

REKLAMA
REKLAMA

Tai įvyko gegužės 31 d. tiesioginėje rašytojo Sergejaus Minajevo laidoje. S. Polonskis prarijo laidos vedėjo paduotą gabalėlį kaklaraiščio ir užgėrė jį vandeniu. Filmuotą reportažą galima pažiūrėti interneto svetainėje „YouTube“.

REKLAMA

Žiniasklaidos dėmesį mėgstantis savininkas (jis teigė, kad porą dienų pragulėjo užkaltame karste tikrose kapinėse tarp tikrų numirėlių, savo sūnų ir šunį pavadino Mirax vardu, taip pat pareiškė, kad nori nusipirkti Mėnulį) prasidėjus krizei pažadėjo, kad suvalgys savo kaklaraištį, jeigu per pusantrų metų jo statomi butai nepabrangs 25 proc.

„Tie, kas neturi milijardo, gali eiti š--non“, – ši frazė, per parodos atidarymą Kanuose nuskambėjusi iš verslininko, per kelerius metus susikrovusio milijardus, „Mirax Group“ savininko S. Polonskio lūpų, Rusijoje jau tapo klasikinė.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų kovo pradžioje S. Polonskis informavo, kad „Mirax“ likviduojama ir paprašė nebelaikyti jo verslininku. Savo sprendimo priežasčių nepaaiškino, tik pažadėjo, kad visi kompanijos objektai bus baigti statyti, o skolos gražintos.

Iki krizės „Mirax Group“ viena iš didžiausių statybų bendrovių Rusijoje, jų projektų dydis – 120 mln. kvadratinių metrų. Dėl didelių įsiskolinimų daugumą projektų teko įšaldyti.

Ekonomika.lt rašė, kad  vasario viduryje Rusijos verslininkui Vladimirui Antonovui priklausantis bankas „Snoras“ S. Polonskio valdomai statybų bendrovei „Mirax Group“ suteikė 75 mln. dolerių (apie 190 mln. Lt).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų