REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad Sel'as prisiminė buvusius audringus laikus, kai nuolat konfliktuodavo su kuo nors: policininkais, kitais atlikėjais, gerbėjais. Šeštadienį Kaune vykusiame „Bike Show Millenium 2011“ koncerte E. Dragūnas pradėjo svaidytis mikrofonais.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt skaitytojai pranešė, kad Kaune vykusios fiestos metu Sel lyderis siautėjo ant scenos: pirmiausia jis garsiai nusikeikė, o vėliau, sudainavęs kelis dainos taktus, pareiškė: „Aš jums nenoriu dainuoti šiandien čia!“. Į tai minia atsakė švilpimu, o tai dar labiau įaudrino Sel'ą: atlikėjas netikėtai metė mikrofoną į publiką ir nulipo nuo scenos. Kiek vėliau vėl užlipo bei bandė dainuoti, tačiau minios buvo nušvilptas.

REKLAMA

„Aš ... (keiksmažodis) šitą šalį, aš ... (keiksmažodis) viską“, pareiškė, kad už pinigus jį kažkas galėtų išprievartauti analiniu būdu.

Supykęs Selas sviedė į minią mikrofono stovą. Minia jį metė atgal. Įtūžusi tūkstantinė žiūrovų minia ėmė skanduoti „Selas gaidys“, būrys pasipiktinusių vyrų peršoko apsauginę tvorą, bandė susidoroti su juos ir Lietuvą paniekinusiu atlikėju, į sceną pasipylė plastikinių butelių kruša.Padėtį dar bandė gelbėti Vytautas Šapranauskas, pasakodamas anekdotus, bet situacija jau buvo beviltiška.

Tik organizatorių dėka pavyko išvengti liūdnai pagarsėjusio Selo sužalojimo. Balsas.lt portalui su skandalinguoju atlikėju susisiekti nepavyko. Jo telefonas buvo išjungtas.

Vaizdo įrašą patariame žiūrėti tik pilnamečiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų