REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rajono ir miesto savivaldybių vicemerai Gintaras Šileikis ir Antanas Pocius, administracijų vadovai Vitalijus Žiurlys ir Janina Gaidžiūnaitė, miesto Švietimo skyriaus specialistas Eugenijus Kuchalskis ir rajono Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Kęstutis Rimkus aptarė bendradarbiavimo sutartį dėl ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų ugdymo (tarp jų – ir neformaliojo) paslaugų teikimo.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šių metų rugsėjo 1-osios įsigalios Panevėžio miesto ir rajono savivaldybių vadovų pasirašyta bendradarbiavimo sutartis dėl ikimokyklinio ir priešmokyklinio bei neformaliojo ugdymo paslaugų teikimo rajono ir miesto vaikams.

REKLAMA

"Pagaliau išspręsta užsisenėjusi problema - pašalinti biurokratiniai trukdžiai ir finansiniai keblumai rajono vaikams lankyti Panevėžio dailės mokyklą, sudaryti saugias ir sveikas ugdymo sąlygas", - teigė Panevėžio miesto mero pavaduotojas Gintaras Šileikis.

Gražia ir savalaike miesto Savivaldybės iniciatyva išspręsti jau dvejus - trejus metus stringančią problemą pasidžiaugė ir Panevėžio rajono mero pavaduotojas Antanas Pocius: "Maloniai nuteikė šiltas ir dalykiškas bendravimas su miesto vicemeru Gintaru Šileikiu ir kitais posėdžio dalyviais. Priėjome abipusės išvados, kad miestas be rajono, o rajonas be miesto gyventi negali. Dirbsime taip, kad nė vena pusė neliktų nuskriausta, nuolat tarsimės dėl paslaugų teikimo vieni kitiems. Sutarėme ne tik dėl vaikučių ugdymo, bet ir kartu švęsti rugsėjo 3-iąją Panevėžio miesto dieną. Kai miesto ir rajono merai vieną dieną švenčia savo vardadienius - nesibičiuliauti turbūt neįmanoma", - pajuokavo vicemeras A.Pocius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų