REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS

REKLAMA

Jausitės tvirčiau, optimizmo netrūks. Birželis – užtemimų mėnuo, tad būsite linkę pasiduoti iliuzijoms. Pernelyg nesidžiaukite dalykiniais ir finansiniais pasiūlymais, neva palankiomis sąlygomis įsigyti būstą. Tai komplikuotas metas. Stenkitės gauti daugiau informacijos, mažiau reikškite nuomonę. Ant¬roje mėnesio pusėje nesivelkite į finansines avantiūras. Netinkamas laikas nekilnojamajam turtui pirkti. Jei kiltų konfliktų, spręskite juos gražiuoju. Paskutinę dekadą nauji interesai kirsis su senomis, nepasikeitusiomis galimybėmis ir tvarkant reikalus, ir su mylimuoju. Šį laiką derėtų skirti poilsiui su šeima.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS

Nuo 4 dienos Jupiteris įeis į jūsų ženklą. Tai įkvėps vilties, kad palengva reikalai ims taisytis. Nuo mėnesio pradžios būkite ypač atidūs: galite prarasti buvusius laimėjimus, įgyti priešų. Jei jaučiate, kad jus kas nors nori pažaboti, apmąstykite visus apsaugos būdus (psichologinius, juridinius, fizinius). Trečią dekadą būkite atidesni įvairioms nuogirdoms. Pasikliaukite nuojauta, sapnais. Antra mėnesio pusė palanki kaimo turizmui. Tiesa, bus nemenka nelaimingų atsitikimų prie vandens, dėl elektros ar žaibo tikimybė.

REKLAMA

DVYNIAI

Gimtadienis leidžia atgauti jėgas, pasitikėjimą savimi. Saulės užtemimas Dvynių ženkle gali padaryti jus aklus ir neatsargius. Priešai ir konkurentai mėgins tuo pasinaudoti. Mėnuo netinkamas permainoms: neverta ką nors keisti, ieškoti naujų perspektyvų, draugų. Nauji bičiuliai tik dar labiau suklaidins. Nepalankūs kontaktai su užsieniečiais, kelionės. Netinkamas laikas finansinėms problemoms spręsti. Birželį likite apdairūs, nepažeiskite įstatymų, kad neprarastumėte to, ką anksčiau esate pasiekę. Ir neeksperimentuokite su mokesčiais – tai gali brangiai kainuoti.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Būsite linkę pervargti – jus veiks du užtemimai ir nepalankus laikas iki gimtadienio. Daugės problemų, prieštaravimų. Jei nenorite gimtadienį sutikti visai išsekę, teks išmokti atsirinkti, kas svarbiausia. Stenkitės ne tik daugiau iš savęs reikalauti, kad išlaikytumėte pasiektas aukštumas, bet ir ilsėtis, stiprinti sveikatą. Paskutinę mėnesio savaitę nepatartina planuoti kelionių, spręsti svarbių reikalų, daryti remontą – tikėtinos nesėk¬mės, ypač per partnerius. Jei santykiai su antrąja puse įtempti, būkite taktiški. Mėnesiui baigiantis išaugs skyrybų tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS

Pirma mėnesio pusė nebus palanki aktyviai veiklai. Atidžiau rinkitės draugus – per juos galite patirti nemalonumų. Reikalus, ypač jei jie susiję su finansais, geriausia tvarkyti po 15 dienos, nors ir tuomet nemaža apgaulių, vagysčių tikimybė. Antra birželio pusė taip pat sudėtinga. Suskubkite rasti tinkamų būdų esamoms problemoms spręsti (15–21 dienomis), vėliau jų tik padaugės. Darykite tai neforsuodami situacijos ir aklai nepasitikėkite kitais. Trečią dekadą teks elgtis itin atsargiai (menka klaida išjudins nemalonumų griūtį), pasinaudoti likimo teikiamomis dovanomis ir įtakingų draugų parama.

REKLAMA

MERGELĖ

Permainų mėnuo. Vis dėlto geriausia nieko nekeisti nei profesinėje veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Tai trijų užtemimų dominavimo laikas, kai esame įtaigūs ir pavaldūs iliuzijai... Bus svarbu žinoti, ko ir kiek norite: jei per daug užsigriebsite, viską prarasite. Šį mėnesį nereikėtų tvarkyti finansinių reikalų, priimti lemtingų sprendimų: situaciją bus sunku kontroliuoti ir rezultatai gali būti kitokie, nei manote. Nerizikuokite svetimais pinigais. Paskutinė dekada žada slaptą meilės nuotykį. Jis gali tapti lemtingas.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Birželis bus apgaulingas. Atsivers naujų veiklos perspektyvų, atsiras galimybė pakeisti darbovietę, gauti seniai svajotas pareigas ar rasti darbą, tačiau vargu ar tai bus naudinga. Tai trijų užtemimų laikas (birželio 1, 15, liepos 1 dienomis), kai viskas fatališka: sėkmė arba nesėkmė garantuota ilgam. Neskubėkite priimti svarbaus sprendimo – klaidą ištaisyti bus sunku. Mėnesio pabaigoje gali tekti rinktis iš vienodai svarbių dalykų. Jūsų išradingumui ir dip¬lomatiniams sugebėjimams tai bus puikus išbandymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS

Iliuzijų metas. Nervinsitės, dažnai be reikalo panikuosite ir dramatizuosite. Nepykite nei ant savęs, nei ant artimųjų, nešvaistykite energijos ir laiko konfliktams, nesivelkite į intrigas bei finansines avantiūras – birželio ir liepos užtemimai klaidins. Atidžiai vertinkite naujus kolegas. Būkite atsargūs įsipareigodami, tvirtindami dokumentus, keliaudami, net įsimylėdami – užsimezgusį ryšį bus sunku nutraukti. Jei nuspręsite padėti tašką kokiems nors santykiams, kelio atgal nebus.

ŠAULYS

Naujų perspektyvų atsivers ne tik karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime. Tačiau nelaukite didelių pergalių ir nesitikėkite, kad reikalai ims taisytis. Jei partneriai patikimi, jums eisis kiek geriau nei kitiems. Jei niekam tikę, būsite priversti nutraukti bendradarbiavimą. Kiek blogiau gali susiklostyti meilės santykiai – pasirodys, kad sutuoktinis jūsų nemyli. Nesivelkite į atsitiktinius meilės ryšius, ypač jei esate įsipa¬reigoję kitam žmogui. Būkite atsargūs spręsdami finansinius reikalus – galimi nemalonumai dėl partnerių įsipareigojimų nevykdymo. Būtinai atiduokite visas skolas.

REKLAMA

OŽIARAGIS

Nemalonumai palengvėle augs ir gali apimti visas gyvenimo sritis – darbą, sveikatą, santykius su antrąja puse. Nuo mėnesio pradžios koreguokite savo elgesį, kad išsaugotumėte ankstesnį stabilumą. Būkite atidesni sutuoktiniui, artimiesiems, dalykiniams partneriams, pavaldiniams ir jų darbo kokybei, kolegoms ir santykiams su jais. Elkitės tolerantiškai. Ugdykite kantrybę ir stiprinkite sveikatą. Išmokite realiai vertinti savo galimybes – jūsų siekiai šiuo metu sunkiai įgyvendinami.

VANDENIS

Šiek tiek geriau jausis tie, kurie dirba kūrybinį darbą, ir tie, kurie dirba namie. Laukia daug išbandymų – karjeros kliūčių, įtampos šeimoje, rūpesčių dėl vaikų. Jei įsimylėsite, dar labiau apsunkinsite padėtį. Bus svarbu išlaikyti gerus santykius su mylimais žmonėmis. Mėnesio pabaigoje užgrius susikaupę darbai ir pakriks sveikata, nervai. Neišspręstos problemos darbe gali pakenkti santykiams su artimaisiais. Galite tapti finansiškai priklausomi nuo partnerių ar mylimo žmogaus.

REKLAMA

ŽUVYS

Norėsite ką nors pakeisti namie, darbe. Geriau to nedarykite – anksčiau ar vėliau būsite tuo nepatenkinti, teks sunkiai taisyti klaidas. Mėnuo žada kliūčių – veikite ramiai, nuosekliai, atsargiai. Būkite kantrūs ir nesitikėkite iškart išvysti rezultatą. Asmeniniame gyvenime nusimato daug permainų – būkite pasiruošę. Gali būti visko: gal spręsite būsto problemas, persikraustysite, gal atnaujinsite santykius su giminaičiais, gal su kai kuo susipažinsite. Trečią dekadą pasijusite tvirčiau, tačiau didės įtampa, jausite poreikį ką nors keisti, maištauti. Nepraraskite savitvardos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų