REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Kai kurios problemos išsispręs savaime, o apie likusias kurį laiką galite kuo ramiausiai pamiršti – jos niekur nepabėgs, o jums metas pailsėti. Galite gauti puikią dovaną ar sėkmingai apsipirkti, pasiseks ir būsto tobulinimo planai. Galimos išlaidos nebus veltui.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Daug įdomaus laukia tų, kurie išsiruošė į kelionę arba šiaip ieško naujų įspūdžių – nuotykių tikrai nestigs. Gaila, tik laisvo laiko nebus daug. Šeimoje viešpataus harmonija ir sutarimas, mylimas žmogus įvertins jūsų pastangas.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite kaip niekada apdairūs ir išmintingi, todėl galite išspręsti kai kurias seniai jums ramybės neduodančias problemas. Neskubėkite atskleisti visų savo paslapčių ar pasidalinti ateities planais su aplinkiniais. Susitikimas su mylimu žmogumi žada malonių netikėtumų abiem!

Vėžys

Asmeninių santykių atžvilgiu diena sudėtinga, jūsų tyko rimti pykčiai ir nemalonumai. Aplinkybės pareikalaus keisti planus, daryti poelgius, kuriems nesate psichologiškai pasiruošę. Neieškokite lengviausių kelių – tai tik dar labiau apsunkins padėtį. Kuo labiau apgalvotai elgsitės, tuo geresnių rezultatų pasieksite ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei tik pasitelksite išradingumą, galėsite išspręsti daugelį klausimų. Pailsėti ir pasisemti jėgų padės poilsis šeimos rate, nuotaiką pakels pasilinksminimas. Jūsų komfortu ir gera savijauta pasirūpins mylimas žmogus. Bet nenumokite ranka į sveikatą: jūsų gyvybinis potencialas kiek sumažėjęs, didelė įvairių negalavimų tikimybė.

Mergelė

Laikas geras įvairiais požiūriais. Gyvybinis potencialas aukštas, galite įveikti bet kokius iššūkius. Beje, į pagalbą atskubės ir seni sąjungininkai. Asmeniniame gyvenime tendencijos taip pat pozityvios, situacija keičiasi į gera, galite tikėtis įvykių, apie kuriuos seniai svajojote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Eikite pasirinktu keliu ir nesidairykite į šalis. Nors pagundų bus. Tai – išbandymai, kurie patikrins jūsų atkaklumą. Galite sulaukti netikėtų pasiūlymų keliauti, pasilinksminti. Puikiai praleisite laiką jei tik neskirsite savo organizmui maksimalių išbandymų maistu, gėrimais ir pramogomis. Romantiški ryšiai tvirtėja savaime, be jūsų pastangų.

Skorpionas

Tinkama diena nesudėtingoms profesinėms užduotims spręsti, įvairiems smulkiems nesklandumams įveikti. Puikiai tvarkysite savo finansus, jei ką pirksite – pirkinys bus sėkmingas, net jei jo iš anksto neplanavote. Atsiras galimybė padaryti ką nors savaip, nepaisant kitų nuomonės.

REKLAMA

Šaulys

Netikėtumų artimiausioje ateityje nenusimato. Bet progų pasidžiaugti tikriausiai bus. Galimos problemos šeimoje, artimieji tikėsis, kad dėl jų pasiaukosite, bet patys nenorės leistis į kompromisus. Veikti turėsite ryžtingai, tačiau turėkite omenyje: nuolaidumas jums parankesnis nei užsispyrimas.

Ožiaragis

Jūsų entuziazmas pagirtinas, o pastangos – ne veltui. Greitai sulauksite ir atpildo. Jus palaikys netgi tie, kurių nelaikote savo bendraminčiais. Galite gauti vertingą patarimą nuosavybės klausimais. Laikas tinkamas išvykoms, poilsiui gryname ore, aplinkos pakeitimui.

REKLAMA

Vandenis

Dabar labiau nei bet kada pasiduodate aplinkinių įtakai. Nepasiduokite provokacijoms, stenkitės apgalvoti kiekvieną žingsnį. Net jei laiko apsvarstymams mažoka, geriau pasikliaukite intuicija nei svetimų žmonių patarimais. Daugiau nuoširdumo bendraujant su artimaisiais, neslėpkite savo jausmų!

Žuvys

Laukia netikėtumai, priversiantys pakeisti planus. Aplinkybės ne pačios palankiausios, bet galite minimizuoti nuostolius, kurie atsipirks tik lengvu išgąsčiu. Emocinės įtampos atsikratyti padės pasivaikščiojimas ar pasivažinėjimas dviračiu – ypač su smagia kompanija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų