REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Nauji seni vadai“. Politinių partijų suvažiavimuose pamažu ryškėja iškabos ir „politiniai garvežiai“ – visa tai turi vilioti piliečius 2012-ųjų Seimo rinkimuose. Vis dėlto politinis meniu didelių naujovių nežada. Pagrindinės partijos būsimiems Seimo rinkimams traukia senus mundurus. Nesugeba jų nei gerai išvalyti, nei persiūti.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „KGB mafijai buvo numatę misiją“. Lietuvoje vėl sužibo viltis, kad bus įmintos didžiausios praėjusio amžiaus mįslės. Mat Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centras specialioje interneto svetainėje pradėjo viešinti KGB slaptus dokumentus, nors taip ir nenurodė, kokie žmonės teikė informaciją specialiosioms tarnyboms. „Balsas.lt savaitė“ narplioja garsiausių Lietuvos mafiozų sąsajas su Rusijos specialiosiomis tarnybomis.

REKLAMA

Net didžiausios pasaulio kompanijos gali padaryti nedovanotinų verslo klaidų. Kai taip nutinka, padariniai gali būti skaudūs ne tik finansiškai. Kompanijos, norėdamos išlikti rinkoje, turi nuolat tobulinti savo produktus taip, kad jie neštų pelną. Vis dėlto naujų produktų pristatymas ne visada gali būti sėkmingas. Tuomet ne tik apviliami klientai, bet ir pačios kompanijos gali patirti krizę – skaudžiai nukentėti finansiškai ir susigadinti reputaciją, rašo BBC. Rubrikoje „Finansai plius“ „Balsas.lt savaitė“ pateikia trijų pasaulyje garsių kompanijų „Persil“, „Coca-Cola“ ir „British Motor Corporation“ nesėkmių pavyzdžius. Juos rasite straipsnyje „Verslo košmarai“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su Egle Gabrėnaite, viena mėgstamiausių vidurinės kartos teatro ir kino aktorių, per gyvenimą sukūrusia daugiau nei 50 vaidmenų. „Gimsti su veideliu, kurį tau duoda tėtis ir mama, o išeini iš šio pasaulio su veidu, kurį pats užsitarnauji“, – sako Eglė. Ji šiandien tokia, kokia yra. Niekada nebandžiusi dirbtinai atjaunėti. Natūrali ir tikra – tiek išore, tiek vidumi. „Negaliu sau leisti vaidinti televizijos serialuose. Tokiuose, kokie jie yra.“ – prisipažįsta aktorė atvirai pasakodama apie savo gyvenimą „Balsas.lt savaitei“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ skaitykite žurnalisto Aurimo Kuckailio straipsnį „D. Zubrus: noriu likti su „velniais“. Vienintelis pajėgiausioje Šiaurės Amerikos ledo ritulio lygoje žaidžiantis 32-ejų lietuvis Dainius Zubrus apgailestauja dėl prasto praėjusio sezono, tačiau optimistiškai žvelgia į ateitį.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų