REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Klaipėdą komandiruotas Vilniaus patrulis grįžo iš ten praleidęs kelias valandas policijoje. Įkliuvęs pareigūnas  Laurynas Sirgetas įkliuvo neblaivus už vairo, tačiau pūsti į alkotersterį atsisakė.

REKLAMA
REKLAMA

Patrulis Laurynas Sirgetas į komandiruotę Klaipėdoje išvyko antradienio vakarą, o trečiadienį jau dalyvavo varžybose. Po šaudymo ir bėgimo rungčių jis užėmė trečią vietą.

REKLAMA

Komisijos nariai kalbėjo apie pareigūną kaip pretendentą į aukščiausią pakopą. Ketvirtadienį turėjo vykti vairavimo varžybos, tačiau L.Sirgetas ten jau negalėjo dalyvauti.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį patrulis įkliuvo Palangos policijai, kai nuosavu automobiliu išvažiavo į kitą eismo juostą.

Kai jo paprašė papūsti į alkotesterį, pareigūnas atsisakė. Palangos kolegos nuvežė jį į policiją ir surašė protokolą.

REKLAMA
REKLAMA

Apie įvykį pranešta Vilniaus policijos vadovybei. Vyksta tarnybinis tikrinimas, po kurio , matyt, L.Sirgetui teks atsisveikinti su tarnyba.

Sostinės Viešosios policijos vadovas Sigitas Mecelica teigė, jog jį nustebino teigiamai apibūdinto pareigūno poelgis: „Nejaugi proto trūksta taip nedaryti?“.

Varžybų organizatoriai sakė, jog visi dalyviai gyveno Klaipėdoje. Kodėl patrulis važiavo į Palangą, aiškinamasi. Įvykis tiriamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų