REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sebastianas Vettelis pratęsė sutartį su „Red Bull“ iki 2014 metų, Fernando Alonso su Ferrari iki 2016 metų, Lewisas Hamiltonas ir Jensonas Buttonas turėtų greitai pasirašyti sutartį su „McLaren“ iki 2015-ųjų. Vietos visose top komandose praktiškai užimtos. Mercedes, anot gandų, pasiryžę pasekti pavyzdžiu ir pratęsti sutartį su Nico Rosbergu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo leidinys „Sport Bild“, Mercedes GP nori pratęsti sutartį su jaunuoju vokiečiu iki 2016 metų ir taip formuoti komandą apie jį, jeigu Michaelis Schumacheris paliks „Formulę-1“ kito sezono pabaigoje. Pagal neoficialią informaciją, N. Rosbergo atlyginimas turėtų padidėti nuo septynių iki dešimties milijonų eurų, o po to kasmet kilti 10 proc.

REKLAMA

Nico gandų nepaneigė, žurnalistams pareiškęs, kad jis džiaugiasi galėdamas atstovauti šiai komandai ir svajoja kartu su ja pasiekti pergalę, tačiau oficialiai sutartis kol kas nepatvirtinta.

Jeigu šalys susitars, tai N. Rosbergas taps labiausiai apmokamu lenktynininku iš tų, kurie nelaimėjo nė vienų lenktynių. Visgi, greičiausiai tik laiko klausimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų