REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Palankus laikas apsvarstyti savo idėjas su įtakingais asmenimis, gauti vadovų palaikymą. Galite gauti didesnes pajamas, kurios leis išspręsti tam tikras problemas. Tiesa, galite susidurti ir su aplinkiniu pavydu. Tuo tarpu artimieji apdovanos jus dėmesiu.

Avinas. Palankus laikas apsvarstyti savo idėjas su įtakingais asmenimis, gauti vadovų palaikymą. Galite gauti didesnes pajamas, kurios leis išspręsti tam tikras problemas. Tiesa, galite susidurti ir su aplinkiniu pavydu. Tuo tarpu artimieji apdovanos jus dėmesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Sėkmė jūsų pusėje ir daug kas vystysis lengvai, atsivers naujos perspektyvos. Trauksite žmonių dėmesį ir gali būti, kad gausite pasiūlymus iš įtakingų žmonių. Artimieji nuoširdžiai džiaugsis jūsų pasiekimais, padės nugalint smulkius sunkumus.

REKLAMA

Dvyniai. Pasinaudokite palankiai susiklosčiusiomis aplinkybėmis, būkite išradingi. Daugiau dėmesio skirkite santykiams šeimoje, praleiskite kiek galima daugiau laiko su giminaičiais. Galite gauti žinių, iš gyvenančių toli. Romantiniuose santykiuose, deja, gali iškilti tam tikrų sunkumų.

Vėžys. Puiki diena spręsti bet kokius klausimus, susijusius su turtu. Gali tekti išvykti siekiant savo tikslų, gal netgi ir toliau, tačiau kelionė turėtų suteikti malonių akimirkų ir leis daug sužinoti. Galimi netikėti sėkmingi sutapimai, kuriais jums būtina pasinaudoti. Palankus laikas apsipirkti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Santykius su antrąja puse temdys rimti nesutarimai, tačiau atsiras ir galimybė taikytis – ją reikia išnaudoti. Veiksite šaltakraujiškai ir gerai viską apgalvoję – to jums galima pavydėti. Jei šis rimtumas netinka asmeniniuose santykiuos, tai dalykiniuose jis jums ne kartą pagelbės.

Mergelė. Būkite atsargūs išvykose – galimi nesusipratimai, neplanuoti užlaikymai ir išlaidos. Nors diena gana palanki, atsiras galimybė pabaigti jau pradėtus reikalus, susidėlioti akcentus asmeniniuose santykiuose. Užsiimkite sportu, pasivaikščiokite gryname ore. Sulauksite ir malonių žinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Palanki diena, kurios metu nesulauksite jokių netikėtumų. Tie, kas yra įpratę veikti pagal grafiką, daugiau pasieks, nei tie, kurie mėgsta veikti paskutinę minutę. Palanki diena apsipirkti, tačiau ilgai nesivaikščiokite po parduotuves. Bendraudami būkite išrankūs.

Skorpionas. Atsargiai žadėkite – šiandien būsite linkę prisiimti daugiau atsakomybės nei įprastai. Nesiimkite ir pernelyg varginančių darbų, nespręskite sudėtingų užduočių. Ryškūs bus kūrybiniai pasiekimai. Atidumo reikalaus asmeniniai santykiai.

REKLAMA

Šaulys. Neskubėkite priimti mažai pažįstamų žmonių pasiūlymus, net jei idėjos ir atrodo patrauklios bei perspektyvios. Šiandien atsiras nemažai žmonių, kurie norės jumis pasinaudoti. Šeimoje vyraus harmonija dėka jūsų gebėjimo viską užglaistyti – galite rodyti kitiems pavyzdį.

Ožiaragis. Sėkminga, lengva ir maloni diena. Pozityvios tendencijos jausis šeimyniniuose santykiuose. Džiugią nuotaiką dovanos pasibuvimas su giminaičiais. Rodykite iniciatyvą, tik gerai viską apmąstę. Palanki diena aktyviai veiklai, sportui, fiziniam darbui.

REKLAMA

Vandenis. Reikės nemažai pastangų, norint susišnekėti su giminaičiais, šeimos nariais. Sunkiai spręsis buitinės problemos, nepalanki diena apsipirkti – realiai įvertinkite savo finansines galimybes. Džiugins bendravimas su draugais. Būkite atidesni antrajai pusei, daugiau laiko skirkite jam ar jai.

Žuvys. Sunku būtų rasti geresnę dieną bendravimui. Kuo daugiau susitikimų suplanuosite šiandien, tuo daugiau pasitenkinimo gausite. Būsite linksmai, žaismingai nusiteikę, tad sublizgėsite ir priešingos lyties atstovų akyse. Linksminkitės, šiandien palankus tam laikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų