REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos centre iškabinti plakatai, kuriuose matomas Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas ir premjeras Vladimiras Putinas, vilkintys teniso šortus, buvo skubiai demontuoti. Šios reklamos savininkas ir platintojas kol kas nėra žinomas.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad plakatais su prezidento ir premjero atvaizdais buvo išklijuota teritorija aplink Centrinę universalinę parduotuvę (CUM). Sprendžiant iš informacijos, plakatuose D. Medvedevas ir V. Putinas, vilkintys polo marškinėlius su emblemomis P ir M, kas tikriausiai reiškia Putin ir Medvedev, reklamuoja naują CUM pavasario-vasaros kolekciją.

REKLAMA

CUM atstovai pranešė, kad neturi nieko bendro su šia akcija ir viskas buvo vykdoma be jų žinios. „Mes būtinai informuosime saugumo tarnybą, kad jie išsiaiškintų, kas nutiko“, – patikino prekybos centre.

Skandalingi plakatai, kuriuose D. Medvedevas ir V. Putinas vilki teniso šortus, skubiai pašalinti (SCANPIX nuotr.)Skandalingi plakatai, kuriuose D. Medvedevas ir V. Putinas vilki teniso šortus, skubiai pašalinti (SCANPIX nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų