REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šmaikščiausia sekmadienį vykusio TV3 projekto „Tu gali šokti“ detalė – teisėjų Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko, Jūratės Sodytės ir Jurijaus Smorigino avalynė. Ryškiaspalviais kedais apsiauti sugalvojęs D. Žebrauskas naujomis batų poromis apdovanojo ir kolegas. Trijulės avalynės spalvos priminė Lietuvos trispalvę.

REKLAMA
REKLAMA

Idėjos autorius Skruzdėliukas prisipažįsta, jog stebėjo projekto kolegas nuo pirmųjų laidų: „Mačiau kokią netinkamą avalynę jie avi. Jurijus nuolat apsiavęs batus su kulniukais! Dėl netinkamos avalynės šokėjus nuolat kankina stuburo skausmai, kaip tik dėl to sumaniau padovanoti Jurijui ir Jūratei batus, kurie teiktų džiaugsmą vaikščioti“.

REKLAMA

Rinkdamas tinkamiausią variantą, D. Žebrauskas išbandė ne vieną batų porą: „Mano mėgstama sporto prekių parduotuvė kaip tik gavo naujo modelio sportinių batelių. Kai pasimatavau ir pajutau, kaip fantastiška tokius avėti, nebeabejojau – kolegoms reikia kaip tik šių!“

Paklaustas, ar sportinę avalynę dovanodamas teisėjams Skruzdėliukas neturėjo slaptos minties įtraukti juos į hiphopo šokėjų gretas, jis buvo nusiteikęs optimistiškai: „Juk nieko nėra neįmanomo, ar ne? Jurijus jau bandė šokti hiphopą ir, manau, ne paskutinį kartą. Daugelis vyresnio amžiaus žmonių mano, kad kedai – tai didžiausia nesąmonė. Noriu šį stereotipą sulaužyti. Juk ir kedai gali būti kokybiški ir labai patogūs!“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak D. Žebrausko, batelių spalvos – geltona, žalia, raudona – buvo parinktos specialiai. Tiesa, trispalvės motyvai, atsikartoję ir šokėjų poros – Veronikos Brasaitės ir Justo Andriejausko kostiumuose – sėkmės jiems neatnešė – pora paliko projektą.

„Tu gali šokti“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų