REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nenumaldomai artėjant Europos krepšinio čempionatui Lietuvoje, baigiami „Žalgirio“ arenos Kaune statybos darbai. Nors atidarymo ceremonija jau kelis kartus buvo atidėta, panašu, kad simbolinę, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, liepos 6-ąją, turėtų įvykti ilgai lauktas arenos debiutas.

REKLAMA
REKLAMA

Ne vieną sykį žiniasklaidoje pasirodė informacija, jog dėl vienų ar kitų priežasčių arenos statybos darbai vėluoja. Vis dėlto į Lietuvą atvykstantys FIBA Europos vadovai pavojaus ženklų nerodė ir visą laiką tvirtino, jog tiki statybininkų punktualumu.

REKLAMA

Nuogąstavimų nereiškė ir Lietuvos krepšinio federacija, kurios atstovai nuolat kartojo, jog nėra jokių abejonių dėl statybos darbų ir arena bus baigta laiku.

Vis dėlto yra ir kitų nuomonių. Didžiausia lažybos bendrovė Baltijos šalyse „Triobet“, skeptiškai įvertino „Žalgirio“ arenos atidarymo šventę liepos 6-ą dieną. Anot bukmekerių, tikimybė, jog ceremonija įvyks laiku – viso labo 40 proc.

Vadovaujantis anksčiau skelbtais planais, „Žalgirio“ arena turėjo būti pastatyta iki gegužės 1-os dienos. Tačiau nuolatinės problemos ir nesklandumai vis tolino sporto ir pramogų rūmų atidarymą.

Todėl jeigu „Žalgirio“ arenos atidarymo šventė liepos 6-ą dieną įvyks, kur kas labiau pasipelnyti gali optimistai, kurie tiki statybininkų pažadais ir pastatę 10 litų už įvyksiančią atidarymo šventę gali laimėti daugiau nei dvigubai daugiau – 22 litus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų