REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Minus devyni kilogramai. Dainininkė Irena Starošaitė neatsidžiaugia naujomis kūno linijomis. Tokių rezultatų seksualioji dainininkė pasiekė vos per du mėnesius lankydama treniruotes pas asmeninį trenerį.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu atrodyti estetiškai šokių aikštelėje. Noriu, kad galėčiau kostiumus rinktis pagal spalvą, o ne pagal tai, kaip ir ką galėčiau paslėpti. Nenoriu sukti galvos dėl suknelių“, – juokėsi I. Starošaitė, nuo rudens dalyvausianti LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“. Jos partneris bus talentingas ir patyręs šokėjas Edgaras Saldukas.

REKLAMA

Irena ne tik du tris kartus per savaitę sportuoja po dvi valandas, bet ir maitinasi pagal specialų planą – penkis kartus per dieną valgo pagal trenerio sudarytą meniu. „Kadangi nesėdžiu namie, tenka daug koncertuoti, keliauti, net įsigijau šaltkrepšį, kuriame vežiojuosi savo maistą, nes negaliu valgyti bet ko ir bet kada“.

Panašu, kad su tokiu užsispyrimu Irena ant šokių parketo pasirodys kuo geriausios formos. „Man labai patinka šokti. Todėl ir sutikau dalyvauti projekte. Mano planas – išmokti visus šokius ir šokių aikštelėje atrodyti „į temą“, – kvatojasi Irena.

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ be balsingosios I. Starošaitės dalyvauja dainininkės Irūna Puzaraitė ir Baiba Skurstenė, dainininko Merūno žmona Erika Vitulskienė, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, dainininkės Mios mylimasis Radvilas Bubelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų