REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ketverius metus iš eilės rodytas LNK pasimatymų realybės šou „Kitas“ sulaukė didelio populiarumo. Abejingų ir nežiūrinčių šios atviros, įžūlios ir šiek tiek provokuojančios laidos beveik nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Realybės šou „Kitas!“ virusas plinta po Lietuvą, internete jau registravosi tūkstančiai kandidatų, o laidos filmavimai tebesitęsia. Čia galima susirasti ne tik sau merginą ar vaikiną. Daugeliui dalyvių žaidimas tampa rimtu išbandymu ir vienintele galimybe išvysti televizijos laidų gamybos virtuvę ir išbandyti save filmavimo aikštelėje.

REKLAMA

Laidoje „Kitas“ nusifilmavo įvairaus amžiaus ir profesijų žmonės, taip pat ir iš televizijos ekranų ar spaudos pažįstami veidai ‒ dainininkai,  modeliai ir televizijos laidų vedėjai. Daug matę laidos kūrėjai buvo šokiruoti merginų drąsa, kai jos išvydo žinomą atlikėją Dūmą. Kaip Dūmas tikrino merginų vidinį grožį. Kurios panelės vertybės buvo patraukliausios?

Šiemet pasimatymų realybės šou „Kitas!“  dalyvių poelgius ir nuotykius komentuos nauja nematoma vedėja ‒ žinoma ZIP FM radijo laidų didžėja Silva Rindzevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina pakeitė ne vienerius metus laidą „Kitas“ vedusią Donatą Virbilaitę, kuri šiuo metu gyvena Turkijoje.

„Tikiuosi per šį sezoną pavyks atrasti dar didesnių žvaigždžių nei ponas Ramūnas Įspūdingai iš Naujosios Akmenės, kurio peržiūros „Youtube“ perkopė milijoną!“, ‒ juokiasi „Kitas“ vedėja.

Aistringasis ir provokuojantis pasimatymų realybės šou „Kitas“ nuo pirmadienio iki trečiadienio 21 val. tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų